Update wachtlijst en belangrijke wijziging moment van reserveren voor Padel en Tennis

05 juni 2024


Tijdens de algemene ledenvergadering hebben we toegezegd dat we in het voorjaar van 2024 de bezetting van de padelbanen tijdens de spitsuren zullen analyseren. Uit deze analyse blijkt dat: 
-We doordeweekse avonden van maandag t/m donderdag een bezettingsgraad van 92% hebben.  
-Op vrijdag en in het weekend is de bezettingsgraad lager, met zondag (77%) drukker dan zaterdag (20%).  

Verlengen ledenstop.  
Op basis van deze bezettingsgraad hebben we helaas moeten concluderen dat de ledenstop voor Padel+ en Tennis&Padel+ moet worden aangehouden. Alleen wanneer leden hun lidmaatschap opzeggen, kunnen nieuwe leden op de wachtlijst benaderd worden. Met een potentieel van 100 padellers per baan tijdens de spitsuren en 70 tennissers per baan, hopen we dat een nieuwe reserveringsprocedure (zie Wijziging in reserveren) en het aanhouden van de ledenstop meer leden de kans gaat geven om tijdens de spitsuren te spelen zonder de druk op de banen verder te laten oplopen.   

Belangrijke note:
We merken ook dat er op spitsuren steeds vaker “dubbel” wordt afgehangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Gezien de drukte willen we de betreffende personen vragen om rekening te houden met hun medeleden en dit niet meer te doen.   

Wijziging in reserveren
We hebben ook naar de heavy users gekeken, zoals tijdens de ALV werd genoemd. Momenteel kun je een week van tevoren vanaf 8 uur ’s ochtends een baan reserveren. Dit leidt tot drukte op hetzelfde moment en veroorzaakt storingen en vertragingen. Om dit te verbeteren, veranderen we het tijdstip voor het reserveren.  

Vanaf maandag 9 juni kun je precies een week van tevoren op hetzelfde tijdstip een baan reserveren.
Bijvoorbeeld: als je een baan wilt boeken voor maandag om 19.00 uur, kun je dit vanaf de maandag ervoor om 19.00 uur doen. Dit spreidt de reserveringen over de dag en geeft iedereen meer kans om op tijd te zijn.  

We voeren deze wijziging door op zondag 8 juni om 23.00 uur.  

Nieuwe jeugd- en Tennis+ leden worden wel toegelaten
Voor de jeugd en Tennis+ lidmaatschap hebben we geen ledenstop. Met een Tennis+ lidmaatschap mag je alle uren tennissen en buiten de spitsuren ook padellen en deelnemen aan competitie en interne evenementen.  

Zomerlidmaatschap Tennis+
Van 15 juni tot 15 september bieden we een Tennis+ zomerlidmaatschap aan. Dit lidmaatschap is ideaal voor kennissen en familieleden die willen kennismaken met tennis en/of padel. Zomerleden mogen niet tijdens de spitsuren padellen vanwege de hoge bezettingsgraad. Voor meer informatie verwijzen we naar onze website.  

We wensen jullie een fijne zomervakantie en zullen de nieuwe reserveringsprocedure en de bezetting na verloop van tijd evalueren. 

Het Bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303