IVA Certificaat

Verantwoord Alcohol schenken met certificaat!

Haal ook het certificaat! Vele barvrijwilligers zijn je al voorgegaan.
 
Als tennisvereniging zijn wij verplicht om altijd iemand in het paviljoen te hebben, mits de bar open is, die het certificaat IVA (Instructie Verantwoord Alcohol schenken) gevolgd heeft. Dat is natuurlijk een beetje lastig te realiseren met meer dan 600 barvrijwilligers. De afgelopen jaren hebben verschillende leden het certificaat al behaald. Een klein percentage van de 1000. Daarom willen we dit onder jullie aandacht brengen. Heb jij het certificaat nog niet behaald? Doe het dan alsnog!
Hoe meer leden het certificaat behalen hoe groter de kans is dat wij aan de verplichting kunnen voldoen. Het is maar een korte meerkeuzetoets die in een paar minuten makkelijk te halen is. Er zijn geen kosten aan verbonden en het is nog leerzaam ook!

Log in op de website van NOC*NSF, vul je gegevens in, vul achter mailadres Barverantwoordelijke [email protected]  en achter naam Barverantwoordelijk: Heleen van der Kaaden in. Dan wordt het certficaat rechtstreeks naar ons verstuurd. Alle IVA certificaten worden opgeslagen achter de bar, zodat we deze bij een eventuele controle bij de hand hebben.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303