Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie 2021

Op dit moment is weliswaar het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen. Niemand weet precies hoe het verder gaat en wat dit met name ook gaat betekenen voor de voorjaarscompetitie van 2021. Toch kijken we vooruit. Omdat de KNLTB tijd nodig heeft voor het maken van de indeling van de voorjaarscompetitie, starten wij ook net als andere jaren vast de voorbereiding op.

Jullie kunnen je dan ook vanaf vandaag weer inschrijven voor de tennis voorjaarscompetitie 2021. We houden samen met de KNLTB voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie en zullen hier vanzelfsprekend waar nodig tijdig op anticiperen.

Wil je de tenniscompetitie meedoen met je eigen team?
Lees goed inschrijfformulier en mobiliseer je team. Laat je captain het team inschrijven vóór 13 december  a.s. door het volledig ingevulde opgave formulier te sturen naar [email protected] Geef duidelijk aan welke competitiedag en soort competitie je als team wilt meedoen. Noteer je keuze bovenaan in het formulier door middel van het groene, oranje en gele vlak, te kopiëren vanuit onderaan het formulier. Noteer de actuele speelsterkte (bijvoorbeeld 7,486) voor de dubbel alsmede voor de enkel wanneer je een competitie gaat spelen met enkel partijen. Het inschrijfgeld per team is € 150. Op het formulier staan alle wedstrijddagen en inhaaldagen.

Beperkte inschrijvingen op donderdag- en vrijdagavond:
De donderdag- en vooral de vrijdagavond zijn populair. In verband met de baanbezetting laten we op donderdag 2 teams en op vrijdag maximaal 14 teams toe. De teams van 2020 hebben voorrang, mits zij zich voor 13 december opgeven. Wanneer er op 13 december meer dan het maximum teams ingeschreven zijn geldt voor de nieuwe teams dat de teams, die zich als eerste hebben ingeschreven, worden toegelaten.

Invallen in een team?
Heb je geen eigen team en wil je je opgeven als invaller stuur dan een mail naar de [email protected] met - KNLTB nummer - Actuele speelsterkte - Leeftijd - Voorkeur(en) voor de soort competitie/wedstrijddag. Kom je als team eigenlijk een speler te kort, informeer dan ook gerust van tevoren bij de TC of er invallers zijn die vast in een team willen.

Ben je jeugdspeler?
De jeugdspelers worden ingedeeld door de Jeugd Commissie en Wesley Quispel. Heb je vragen daarover neem dan contact op met  [email protected]

Wil je padelcompetitie spelen?
De voorjaarscompetitie padel zal dit jaar starten op 11 juni na de tenniscompetitie en eindigen eind juli. Daarnaast organiseert de KNLTB op 5 zondagen in april en mei een “Triple-Double” competitie. Hierbij worden 3 dubbelwedstrijden gespeeld met 3 spelers per team, waarbij iedere speler dus 2 wedstrijden speelt. Binnenkort ontvangen jullie hier meer informatie over. Voor de tennis voorjaarscompetitie zien we jullie inschrijvingen weer graag tegemoet en we hopen natuurlijk allemaal op een competitie met geen of minimale benodigde maatregelen.

Technische Commissie van T.V. Cromwijck
[email protected]

2021 TV_Cromwijck_opgave_tennis_voorjaarscompetitie.xlsx speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303