Tossen

 

Tossen bij tv Cromwijck. 

Heb je nog geen tennismaatje gevonden om samen te gaan tennissen of vind je het leuker om steeds met verschillende mensen te tennissen. TV Cromwijck staat bekend om zijn vele tosmogelijkheden op alle niveaus.
Op maandagochtend, woensdagavond en vrijdagochtend kun je als individu vrij komen tennissen/padelen. Je wordt dan op uw eigen niveau ingedeeld en leert zo heel snel veel tennis- padelvrienden kennen.

Maandagochtend en vrijdagochtend kun je zo binnenlopen. Wil dien je even voor 9 uur aanwezig te zijn in het clubhuis. Er wordt dan 1 ronde van 1 tot 1,5 uur gespeeld. Na afloop is het clubhuis geopend voor een kopje koffie of thee.

Woensdagavond

Tosavond padel
Vanaf 19.30u zijn er 5 padelbanen gereserveerd voor tos. Zijn er meer dan 20 tossers dan draai je op een baan met 5-6 deelnemers na iedere game door.  Aanmelden; meldt je aan voor de padelcromwijck groepsapp door een mail te sturen naar [email protected] met daarin je 06-nummer! In deze groepsapp kun je je wekelijks aanmelden voor de tos.

Later instappen mag ook! Dan is het meestal ook minder druk. 

Tosavond tennis
Iedere woensdagavond is er vanaf 19.30u ook tossen voor tennis. Stuur een mailtje naar [email protected] en geef je 06-nummer door dan voegen we je toe aan de Tennistos Woensdagavond whatsappgroep. Hier kun je wekelijks aangeven of je komt tossen.

Instappen kan 19.30u,20.30u of 21.30u!

De Event/recreatiecommissie

 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303