Najaarscompetitie

Beste leden van T.V. Cromwijck

Heerlijk dat we weer mogen tennissen en sinds kort ook weer dubbelen. Natuurlijk, het is allemaal nog maar een eerste stap naar ‘normaal’. Veel gaat nog niet zoals we gewend zijn en moeten ons op dit moment ook nog aanpassen aan de richtlijnen zoals gecommuniceerd. Maar we willen ook graag weer vooruit kijken. Zoals het er nu uitziet zal in het najaar door de KNLTB de competitie verzorgd worden. Velen van jullie hebben waarschijnlijk meegekregen dat de voorjaarscompetitie, die niet door is kunnen gaan, verplaatst is naar het najaar.

Dit betekent het volgende:
. De competitie zal dit keer georganiseerd worden met dezelfde klasse-sterktes als in het voorjaar.
· Teams die in het voorjaar waren ingeschreven hebben recht op hun plek. Zij kunnen zich afmelden.
· Teams die zich niet hadden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie hebben nu ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de competitie in het najaar.
· 7 speelrondes van week 37 (10 sept) t/m week 43 (25 okt)
· Week 44, 45 en 46 zijn gereserveerd als inhaaldagen voor afgelastingen door slecht weer.
· Het inschrijfgeld is € 150 per team De captains van de voorjaarscompetitie hebben op 20 mei een aparte email ontvangen om tijdig aan te geven of zij wel of niet mee willen doen aan de competitie in het najaar. Zij dienen dit voor 1 juni aan te geven.

Had je je niet ingeschreven voor de voorjaarscompetitie en wil je nu wel meedoen met je eigen team?
Lees goed het bijgevoegde opgave formulier en mobiliseer vervolgens je team. Laat je captain het team inschrijven vóór 12 juni  a.s. door het volledig ingevulde opgave formulier te sturen naar [email protected] Geef duidelijk aan welke competitiedag en competiesoort je wilt meedoen. Meest eenvoudig is om het groene, oranje en gele vlak naar keuze, zoals ze onderaan het formulier te staan, boven in het formulier te plakken en te knippen. Met name voor de vrijdagavond geldt dat je als nieuw team niet verzekerd bent van een plek in de komende competitie. Omdat baan 8 en 9 niet beschikbaar zijn geldt dat maximaal 12 teams aan de vrijdagavondcompetitie kunnen meedoen. Bij de voorjaarscompetitie waren al 12 teams ingeschreven. Na 1 juni weten we hoeveel teams hiervan weer mee doen. Mochten er dan nog plaatsen beschikbaar zijn geldt het reglement  zoals op het inschrijfformulier is aangegeven.

Geen eigen team of Invaller?
Heb je nog geen eigen team of wil je je opgeven als invaller stuur dan een mail naar de [email protected] met opgave van je KNLTB nummer en je voorkeuren.

Jeugdspeler?
De jeugdspelers zijningedeeld door de JC en Wesley en geinformeerd via mail op 17 mei.

Of de competitie in het  najaar daadwerkelijk door kan gaan is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten om een omvangrijke competitie te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet, RIVM en het NOC-NSF. Vanzelfsprekend houden we de captains van de ingeschreven teams op de hoogte.

Hebben jullie nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Met sportieve en gezonde groeten, Technische Commissie

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303