Najaarscompetitie

Begin juni 2022 dienen we de teams voor de najaarscompetitie  alweer op te geven bij de KNLTB. In dit bericht lezen jullie meer over de PADEL en de TENNIS competitie, onder andere hoe je je hiervoor kan opgeven.

PADEL NAJAARSCOMPETITIE
edereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. In de najaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers op een wedstrijddag. De najaarscompetitie Padel wordt gespeeld over 5 speeldagen in september en oktober. Daarnaast zijn er 2 inhaaldagen gepland. Houd er rekening mee dat deze dagen gebruikt worden om in te halen bij slecht weer.  Net als in het voorjaar zal in de najaarscompetitie gender neutraal worden gespeeld, oftewel dames en heren door elkaar. De indeling van de klasse is dit jaar nog op basis van het teamgemiddelde (ranking). Je hoeft dus niet op te geven in welke klasse je wilt spelen. Wil je meedoen aan de padel voorjaarscompetitie? Mobiliseer een team van minimaal 4 personen, bij voorkeur 6 personen.

Laat je captain uiterlijk 3 juni bijgevoegd padel inschrijvingsformulier invullen en stuur dit naar [email protected]. Het deelnamegeld is € 120 per team.

Op vrijdagavond kunnen we 8 teams inschrijven en op zaterdag en zondag maar liefst 16 teams. Mochten meer teams zich inschrijven dan vindt er een loting plaats. Meer hierover staat op het inschrijfformulier.

TENNIS NAJAARSCOMPETITIE

Voor het eerst sinds enkele jaren is de najaarscompetitie weer teruggebracht van 7 naar 5 speeldagen. Dit vanwege het regelmatig slechte weer in het najaar. Er zijn 2 inhaaldagen gepland om afgelaste wedstrijden bij slecht weer in te kunnen halen. Houd dus ook rekening met deze 2 dagen als je je als team opgeeft. De speeldata lopen parallel met de padel competitie.  Wil je meedoen aan de tennis voorjaarscompetitie? Mobiliseer een team van minimaal 4 personen, bij voorkeur 6 personen.
Laat je captain uiterlijk 3 juni bijgevoegd tennis inschrijvingsformulier invullen en stuur dit naar [email protected]. De beschikbare competitiesoorten staan op het formulier. Het deelnamegeld is € 120 per team.

Op vrijdagavond kunnen we maar 12 teams inschrijven. Bij 12 teams zal er op de vrijdagavond in 3 rondes gespeeld worden. Mochten meer dan 12 teams zich inschrijven dan vindt er net als bij padel een loting plaats. Meer hierover staat op het inschrijfformulier

MEEDOEN IN MEERDERE COMPETITIES? Je kan je opgeven voor meerdere padel en/of tennis voorjaarscompetities zolang het maar niet op dezelfde wedstrijddag is. Wanneer er te veel inschrijvingen zijn zullen teams die zich hebben opgegeven voor meerdere competities worden gevraagd om zich voor 1 competitie terug te trekken. We willen uiteindelijk zo veel mogelijk leden laten spelen.

WAAROM BIJ VOORKEUR 6 SPELERS PER TEAM?
Zowel bij padel en tennis zijn 4 spelers per speeldag nodig. Omdat er vaak blessures of verhinderingen zijn verzoeken we elk team om met minimaal 6 spelers in te schrijven. Mocht je geen 4 spelers hebben op een wedstrijddag ben je als team zelf verantwoordelijk om een speler erbij te zoeken. De TC wil je hierbij altijd helpen, echter de ervaring is dat dit vaak lastig is. Neem dus geen risico en geef je met 6 spelers op.

WIL JE INVALLEN IN EEN PADEL OF TENNIS TEAM OF WIL JE VAST SPELEN EN HEB JE GEEN TEAM?
Heb je geen eigen team en wil je je opgeven als invaller? Of zou je graag vast in een team spelen maar heb je nog geen team?  Stuur dan een mail naar [email protected] met - Naam - KNLTB nummer - Invaller en/of verzoek voor een vast team - Tennis en/of padel - Voorkeur(en) voor de vrijdag/zaterdag/zondag

BEN JE JEUGDSPELER?
De jeugdspelers worden ingedeeld voor de Najaarscompetitie door de jeugdcommissie en Wesley Quispel. Heb je vragen hierover neem dan contact op met  [email protected]. Heb je nog andere vragen neem dan gerust contact op met ons.

We zien jullie inschrijvingen voor 3 juni tegemoet. 

Met sportieve groeten 

Technische commissie van tv Cromwijck  

 

 

 

 

Tennis_inschrijving_najaarscompetitie_2022.xlsx Padel_inschrijving_najaarscompetitie_2022.xlsx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303