Clubhuis

Vanwege de geldende Covid19 maatregelen is het clubhuis op dit moment gesloten!!!

Terrassen van sportaccomodaties mogen vanaf 19 mei overdag (tot 20.00 uur) openen. Daar ons clubhuis en terras normaal overdag gesloten zijn en pas rond 20.00 uur open gaan biedt deze versoepeling voor onze vereniging nog weinig soelaas. Bestuur heeft daarom besloten om ons clubhuis en terras nog volledig gesloten te houden tot er over een paar weken waarschijnlijk meer versoepelingen aan komen. Dit geldt ook voor sleutelhouders; overdag mag er nog geen gebruik gemaakt worden van kantine en terras! 

Tv Cromwijck beschikt over een clubhuis dat als huiskamer voor onze leden dient.
De barcommissie probeert het paviljoen en de bar zo gezellig mogelijk te maken om ook het “after-tennis” alle kans te geven in een goede sfeer en tegen aanvaardbare prijzen.

Het clubhuis bestaat uit een hal met het sanitaire gedeelte (toiletten, kleedkamers met douches en een koffiecorner) en een bargedeelte.

In principe is ons clubhuis (hal, toiletten, kleedkamers en koffie corner) dagelijks vanaf 9.00 uur tot ’s avonds ca. 23.30 uur geopend. Het bargedeelte is iedere werkdag vanaf 19.30u open. In de weekenden is het bargedeelte gesloten tenzij er competitie of andere evenementen zijn.
Voor de periodes dat het bargedeelte gesloten is hebben wij een koffiecorner ingericht. 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden