Vacature voorzitter Jeugdcommissie

 Functieomschrijving voorzitter jeugdcommissie TV Cromwijck             Functienaam:                             voorzitter jeugdcommissie          
Wordt aangewezen door:
                      bestuur              

Verantwoordelijkheden / bevoegdheden:  
Het gaat goed met onze vereniging en het gaat goed met onze jeugd. De afgelopen jaren is het aantal jeugdleden gegroeid en we verwachten dat deze groei zich doorzet. Omdat tennis leuk is natuurlijk, maar ook omdat we met de komst van padel een nieuwe impuls bij de jeugd verwachten. De overwegend nieuwe jeugdcommissieleden zoeken nog een voorzitter, die de regie op zich wil nemen en het aanspreekpunt is voor het bestuur.
Het succes van Cromwijck is dat we er in slagen om zowel recreatief tennis en padel als prestatief tennis/padel  aan te bieden waarmee we voor iedere jeugdspeler een leuke en interessante club zijn.

hoofdtaken: (voorzitter) jeugdcommissie
De voorzitter is samen met de commissie verantwoordelijk voor het jeugdbeleid. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met tennisschool Netwerk. Namens de jeugdcommissie is de voorzitter het aanspreekpunt van het bestuur.   De jeugdcommissie stelt samen met de hoofdtrainer de competitieteams samen en zorgt ervoor dat alles rondom de verschillende jeugdcompetities van de KNLTB georganiseerd wordt. Daarnaast organiseert de jeugdcommissie activiteiten voor de eigen jeugd en potentieel nieuwe leden.  
Een goed contact met ouders / jeugdleden en hun betrokkenheid stimuleren is eveneens van belang.
Vind je het leuk om (activiteiten) te organiseren en wil je een bijdrage leveren aan het, in allerlei opzichten, zien groeien van de jeugd? En heb je interesse in de rol van voorzitter van de jeugdcommissie of wil je helpen de commissie mee in te richten, stuur een berichtje naar bestuur

Functie eisen:  
Kennis ยท       Affiniteit met jeugd. Affiniteit met tennis/padel is een pre!     
Vaardigheden            leidinggevende capaciteiten. Contactonderhoudend vermogen. Goede sociale vaardigheden

Interesse;
Stuur een mail naar [email protected]l  of benader een van de bestuursleden   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303