Sponsor worden

Afgelopen jaar 2020-2021 was op sociaal gebied niet altijd het leukste jaar, toch hebben we als club niet stil gezeten. Het resultaat is zichtbaar, een schitterend bijgehouden park, nieuwe padelbanen en last-but-not least: het aantal leden is met meer dan 200 gestegen naar ruim 700 leden. Daar mogen we allemaal trots op zijn, en daar hebben de vele vrijwilligers bij de club zich ook weer keihard voor ingezet.

Veel van de stappen die we als club zetten kunnen we financieren uit sponsorgeld. Diverse ondernemers gunnen de club hun donatie waarbij de club dit beloont met zoveel mogelijk exposure en eventuele aanvullende faciliteiten. Wat betreft deze exposure hebben we verschillende middelen of evenementen waaraan een sponsornaam gekoppeld kan worden. Bijgevoegd vind je een brochure met het aanbod voor 2021/2022 met diverse pakketten.

Ben je zelf ondernemer, of ken je ondernemers, die graag de club willen ondersteunen en ook de fun-factor willen beleven, bekijk dan de brochure.
Er zit vast een interessant sponsorpakket tussen. Wil je bijvoorbeeld je bedrijfsnaam verbinden aan één van de nieuwe sponsorbanen of tennisbanen? In de brochure lees je ons voorstel inclusief de faciliteiten die je daarvoor terugkrijgt.
Of wil je als sub-sponsor het Open Toernooi voor € 150 sponsoren, geef dit dan door. Alles wordt enorm gewaardeerd. 

Geïnteresseerden voor sponsoring kunnen telefonisch of via [email protected]  contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden.

Heb je zelf ook leuke of andere ideeën voor sponsoring, neem dan ook contact met ons op.

Ten slotte, mocht je denken, “hé ik wil ook actief zijn binnen de club en Martino en Henry ondersteunen met de invulling van het sponsorbeleid”, dan horen we het ook graag. We hebben al een enorme leuke groep sponsoren die we graag op een professionele manier uitbouwen. Jij kan ook onderdeel zijn van deze fun-factor.

We kijken uit naar jullie reacties!

Namens de sponsorcommissie van T.V. Cromwijck
Henry le Noble (06-53392893)
Martino van Nieuwkerk (06-54632048)
[email protected] 

 

 

TV Cromwijck Sponsorbrochure 2021-2022.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden