Cromwijck Jeugdfonds

Onbezorgd sporten voor ieder kind in Woerden

Naar voetbaltraining, hockeyles of een balletje slaan op de tennisbaan, voor veel kinderen is het heel gewoon om lekker te kunnen sporten. Toch zijn er ook veel kinderen die graag zouden willen sporten maar dit niet kunnen omdat er thuis geen middelen voor zijn. Een jaar jeuglidmaatschap Tennis of Padel inclusief trainingen kost circa 450,- per kind! Dit is exclusief materiaal en geschikte sportkleding. Het Cromwijck Jeugdfonds is er voor deze kinderen in Woerden en omgeving en biedt hen de kans om toch kennis te kunnen maken met tennis of padel.

T.V. Cromwijck zet zich samen met de Voedselbank Woerden, Stichting Leergeld in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met een klein inkomen en voor wie het lid worden van een sportvereniging om deze reden geen optie is. Samen zorgen wij ervoor dat deze kinderen toch kunnen spelen, zonder dat de ouders zich zorgen hoeven te maken over de kosten van contributie, een racket of sportkleding.

Onbezorgd sporten, voor elk kind. Doe jij mee?

             


 

 

In samenwerking met:

                                                                   

 

Hoe werkt het?

Voedselbank Woerden screent gezinnen in de omgeving Woerden die in aanmerking komen voor het Cromwijck Jeugdfonds. Deze ouders kunnen hun kind(eren) anoniem aanmelden bij T.V. Cromwijck voor tennis of padel. T.V. Cromwijck zorgt met behulp van Stichting Leergeld voor de financiële middelen zodat deze kinderen kosteloos de sport kunnen uitoefenen, inclusief benodigde sportkleding- en benodigdheden.

 

Voor wie is het?

Wat kan jij doen?

Het Cromwijck Jeugdfonds is speciaal opgericht voor ouders waarbij het inkomen langdurig te laag is om sportactiviteit voor hun kind(eren) te kunnen betalen.

Vanuit het Cromwijck Jeugdfonds wordt de contributie, het lesgeld of materiaal betaald zodat deze kinderen gebruik kunnen maken van een regulier lidmaatschap bij T.V. Cromwijck. De ouders ontvangen zelf geen geld. 

Elk jaar vindt er een evaluatie plaats en wordt er gekeken of de ondersteuning voor het kind verlengd wordt.

Jij kan de club helpen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Cromwijck Jeugdfonds. Hoe meer geld er beschikbaar is, hoe meer kinderen onbezorgd kunnen sporten bij T.V. Cromwijck.

Hieronder kan je direct doneren. Liever op een andere manier een steentje bijdragen? We hebben verschillende leuke acties waar je aan mee kunt doen.Hoe wordt het fonds gevuld?

Naast de jaarlijkse bijdrage vanuit TV Cromijck zal de Cromwijck Jeugdfonds commissie ook diverse leuke acties organiseren om nog meer donateurs te werven en extra geld en middelen in te zamelen voor het Crowmijck Jeugdfonds.  Denk hierbij aan de de volgende activiteiten:

  • Speciale Cromwijck Jeugdfonds benefiet Toernooien
  • Percentage van sponsorbijdrage
  • Statiegeld inzameling petflessen
  • Doneer acties bij afrekenen aan de bar
  • Materiaal inzamel acties
  • Bijdrage van TV Cromwijck

 

 
 
 

Disclaimer

Bij het samenstellen van de inhoud van deze site is uiterste zorg nagestreefd, maar T.V. Cromwijck sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.  Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door medewerkers van Cromwijck Jeugdfonds worden gewijzigd. Het is raadzaam regelmatig deze informatie te lezen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303