Padelcompetitie 2022

Padel competitie 2022 bij T.V. Cromwijck

Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Tevens ontwikkel je ook nog eens verder als padelspeler vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. De KNLTB organiseert in 2022 zowel in het voorjaar, zomer, najaar en winter padelcompetities.

Voorjaarscompetitie 2022 KNLTB

De voorjaarscompetitie omvat 5 speelrondes en 2 inhaaldagen. Zie hieronder het speelschema en uitleg over de competitie. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Zomercompetitie padel KNLTB 2022

Na de voorjaarscompetitie begint bijna direct de zomercompetitie padel. Kiezen tussen tennis en padel is dus niet meer nodig. Je kunt in het voorjaar tennissen en daarna een padelcompetitie spelen. 
Klik onderaan op deze pagina op de link voor het inschrijfformulier. Je kunt  via het formulier een team voor deze competitie inschrijven. Deadline voor inschrijven is  1 maart 2022.


 PADEL NAJAARSCOMPETITIE
Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. In de najaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers op een wedstrijddag. De najaarscompetitie Padel wordt gespeeld over 5 speeldagen in september en oktober. Daarnaast zijn er 2 inhaaldagen gepland. Houd er rekening mee dat deze dagen gebruikt worden om in te halen bij slecht weer.  Net als in het voorjaar zal in de najaarscompetitie gender neutraal worden gespeeld, oftewel dames en heren door elkaar. De indeling van de klasse is dit jaar nog op basis van het teamgemiddelde (ranking). Je hoeft dus niet op te geven in welke klasse je wilt spelen.

Wil je meedoen aan de padel voorjaarscompetitie? Mobiliseer een team van minimaal 4 personen, bij voorkeur 6 personen. Laat je captain uiterlijk 3 juni bijgevoegd padel inschrijvingsformulier invullen en stuur dit naar [email protected]. Het deelnamegeld is € 120 per team. Op vrijdagavond kunnen we 8 teams inschrijven en op zaterdag en zondag maar liefst 16 teams. Mochten meer teams zich inschrijven dan vindt er een loting plaats. Meer hierover staat op het inschrijfformulier. 


Meer informatie over de wintercompetitie volgt deze zomer!


Heb je vragen mail naar [email protected]


 

 

Padel_inschrijving_najaarscompetitie_2022.xlsx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303