Jeugd

tv Cromwijck heeft meer dan 100 jeugdleden in alle leeftijdscategorieën en een zeer actieve jeugdcommissie, die samen met tennisschool Netwerk regelmatig jeugdactiviteiten organiseert zoals trainingsweken tijdens vakanties en jeugdmiddagen. Zowel aan de tennisvaardigheden als ook aan conditie en kracht wordt gewerkt. Competitie en wedstrijden spelen is een belangrijk onderdeel van het leren tennissen. Tv Cromwijck is daarom actief in alle jeugd KNLTB-competities.

Training
De tennislessen worden bij tv Cromwijck verzorgd door Tennisschool Netwerk (www.tennisschoolnetwerk.nl), ingehuurd vanwege het uitstekende niveau van trainingen en balvaardigheid voor junioren en senioren en voor elk niveau. Hier vind je meer informatie en kun je inschrijven!

Jongste jeugd
De jongste jeugd tot 9 jaar start met een balvaardigheidscursus van 18 lessen. In een van de Woerdense gymzalen leren de kinderen spelenderwijs onder leiding van tennisleraar Hans van Leeuwen de beginselen van de tennistechniek en trainen het balgevoel. Hij gebruikt hiervoor de “Tenniskids” methode die ook door de KNLTB en tennisschool Netwerk gebruikt wordt. Hans werkt nauw samen met tennisschool Netwerk. Om deze balvaardigheidscursus te volgen hoeft uw kind nog geen lid te zijn van tv Cromwijck.

De cursus start een aantal keren per jaar. Meer informatie bel Hans van Leeuwen 06-27406431 of mail hem: [email protected].

Minoren( <9 jaar) /junioren (tussen 9 en 18 jaar)
Minoren die de balvaardigheidscursus gevolgd hebben of zonder voldoende balvaardig zijn kunnen net als alle junioren inschrijven voor tennistraining bij Tennisschool Netwerk. Een proefles behoort tot de mogelijkheden!
Bevalt het en gaat uw kind meerdere lessen volgen dan dient het(omdat het gebruik maakt van onze banen) lid te worden van tv Cromwijck en daarmee van de tennisbond KNLTB. Daarnaast stimuleert de trainer en ook de KNLTB dat de kinderen buiten de tennisles ook vaker tennissen en wedstrijden gaan spelen. Ze worden dan sneller beter en maken sneller vriendjes. De jeugdcommissie speelt daar ook op in.

Tennistraining bij Tennisschool Netwerk
Voor meer informatie over tennislessen/tarieven bij Tennisschool Netwerk klik hier of bel met onze hoofdtrainer Wesley Quispel 06-24607846  

Jeugdlidmaatschap
De contributie bedraagt voor:

Minoren (t/m 8 jaar) 42 euro per jaar.  

Junioren (9 t/m 17jaar) 75 euro per jaar. 

Jeugdleden betalen geen inschrijfgeld en geen competitiebijdrage. De KNLTB brengt dit wel bij de vereniging in rekening.

Het verenigingsjaar loopt van 1 april tot 1 april!

Bar/parkdienst
Bij een of meerder juniorenlidmaatschap(pen (9 jaar of ouder)) in een gezin dient een van de ouders 1x een bar- of parkienst te verrichten. Meer info zie onder bar-/parkdiensten                       

 

 

  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303