Communicatie/ Verenigingsapp

De communicatie binnen onze vereniging verloopt veelal via mail, deze website en nog handiger de tv Cromwijck KNLTB-Clubapp.

Nieuwtjes en (nieuwe) activiteiten worden gelijktijdig op de site en in de app geplaatst! En afhangen op afstand en je diensten plannen is een fluitje van een cent via de app.

Banen reserveren doen vooraf op afstand in de KNLTB Clubapp. Dus download snel de KNLTB Clubapp.

Hieronder tref je de handleiding om de app te downloaden en een handleiding hoe je banen reserveert via de app.

Doe dit dan ben je altijd op de hoogte en kun je afhangen op afstand. 

Heb je voorkeur voor het zoeken van informatie op internet via pc, laptop of ipad? Dan kun je alles over tv Cromwijck vinden op deze site. Veel informatie is privacygevoelig en staat daarom in Mijn Club. Hier kun je ook afhangen op afstand, de ledenlijst raadplegen, je bar- parkdiensten plannen en in zien en je eigen profiel  (o.a. emailadres en telefoonnummer) inzien en wijzigen. 

Voor zowel het inloggen op Mijn Club als in de app is een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Gebruikersnaam is je KNLTB-nummer of je lidnummer. Het wachtwoord dien je eenmalig zelf aan te maken.   

Heb je nog nooit ingelogd en heb je nog geen wachtwoord dan klik op “RESET WACHTWOORD”’.  Vul je bondsnummer in en kies “reset wachtwoord” en je ontvangt dan direct een mail om een (nieuw) wachtwoord aan te maken op het emailadres dat je opgegeven hebt aan de ledenadministratie.

Heb je (nog) geen KNLTB-nummer dan kun je: login met Clublidnummer kiezen; Dit nummer is bekend bij de ledenadministratie en staat op de bevestiging van je (zomer)lidmaatschap, die je van de ledenadministrateur ontvangen hebt! Klik op “RESET WACHTWOORD”’.  Vul je clublidnummer nogmaals in, klik op reset wachtwoord en je ontvangt dan direct een mail om een (nieuw) wachtwoord aan te maken op het emailadres dat je opgegeven hebt aan de ledenadministratie.

 

 

De KNLTB ClubApp.pdf Handleiding banen reserveren aanmelden evenementen.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303