Communicatie/ Verenigingsapp

De communicatie binnen onze vereniging verloopt veelal via mail, deze website en nog handiger de tv Cromwijck KNLTB-Clubapp.

Nieuwtjes en (nieuwe) activiteiten worden gelijktijdig op de site en in de app geplaatst!

Hieronder tref je de handleiding om de app te downloaden.

Doe dit dan ben je altijd op de hoogte. Met je smartphone kun je er direct bij!!!!

Heb je voorkeur voor het zoeken van informatie op internet via pc, laptop of ipad? Dan kun je alles over tv Cromwijck vinden op deze site. Veel informatie is privacygevoelig en staat daarom in Mijn Club. Hier kun je de ledenlijst raadplegen, je bar- parkdiensten plannen en in zien en je eigen profiel  (o.a. emailadres en telefoonnummer) inzien en wijzigen.

Voor zowel het inloggen op Mijn Club als in de app is een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Gebruikersnaam is je KNLTB-nummer of je lidnummer. Het wachtwoord dien je eenmalig zelf aan te maken.   

Heb je nog nooit ingelogd en heb je nog geen wachtwoord dan klik op “WACHTWOORD VERGETEN?”’.  Vul je bondsnummer of clublidnummer in en kies “reset wachtwoord” en je ontvangt dan direct een mail om een (nieuw) wachtwoord aan te maken op het emailadres dat je opgegeven hebt aan de ledenadministratie.

Heb je (nog) geen KNLTB-nummer dan kun je: login met Clublidnummer kiezen; Dit nummer is bekend bij de ledenadministratie en staat op de bevestiging van je (zomer)lidmaatschap, die je van de ledenadministrateur ontvangen hebt! Klik op “WACHTWOORD VERGETEN?”’.  Vul je clublidnummer nogmaals in, klik op reset wachtwoord en je ontvangt dan direct een mail om een (nieuw) wachtwoord aan te maken op het emailadres dat je opgegeven hebt aan de ledenadministratie.

 

 

Handleiding installeren De KNLTB ClubApp.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden