Padel bij tv Cromwijck

Padel bij T.V. Cromwijck

We zijn superblij met de komst van de 2 padelbanen naar onze vereniging. Na 2 jaar voorbereidingen zijn ze nu echt klaar.

Er is er een padelcommissie gestart die binnenkort zal gaan communiceren over de introductie van padel bij tv Cromwijck. Hoe zit het met het lidmaatschap en het volgen van training.

We hebben wel al een aantrekkelijk zomerlidmaatschap voor je!
Kijk hier voor meer informatie.

         

Erik Bijlsma is de voorzitter. Hij pakt het verder samen op met Luc Dijkstra, Ben Tournier, Jesse Löhr en Joey Dijkstra. Luc en Joey doen dat vanuit de TC, Jesse vanuit de JC en Ben vanuit de RC. Samen maken ze een padelprogramma, variërend van toss-avonden en clinics tot deelname aan competities. Wil je ook helpen, laat het Erik weten ([email protected]), Extra hulp is welkom! 

Als bestuur streven we naar een optimale integratie van padel met tennis. We willen voorkomen dat er twee verenigingen gaan ontstaan. Heb je lid of als ouder interesse of heb je nog vragen, bel of mail me [email protected] . ( Ronald Lohr 0646446042).Waarom Padel

Padel heeft als sport veel voordelen en verenigt het beste van twee werelden. Ten eerste is Padel gemakkelijk te leren; de positionering van het racket ten opzichte van de bal luistert minder nauw dan bij besnaarde rackets, de opslag is onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel omdat de baan ommuurd is. Ten tweede is padel is geschikt voor alle leeftijden en kan het door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is Padel een teamsport: je speelt het met z’n tweeën. Zo leer je mensen kennen op de baan, of kan je samen met een vriend of vriendin aan de sport beginnen. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen met kunstgras. Tot slot is Padel een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel, het is een tactische sport en de techniek van de spelers op wereldniveau zal je versteld doen staan. Padel spelen is gezond, lekker in beweging zijn en fun!

Meer informatie:

Wilt u meer informatie over het spelen van padel bij TV Cromwijck? Mail dan met: [email protected]

Volg ons op Instagram  (padelcromwijck) voor tips & trics en leuke acties.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303