Padel bij tv Cromwijck

Padel bij T.V. Cromwijck

Padel heeft als sport veel voordelen en verenigt het beste van twee werelden. Ten eerste is Padel gemakkelijk te leren; de positionering van het racket ten opzichte van de bal luistert minder nauw dan bij besnaarde rackets, de opslag is onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel omdat de baan ommuurd is. Ten tweede is padel geschikt voor alle leeftijden en kan het door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is Padel een teamsport: je speelt het met z’n tweeën. Zo leer je mensen kennen op de baan, of kan je samen met een vriend of vriendin aan de sport beginnen. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen met kunstgras. Tot slot is Padel een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel, het is een tactische sport en de techniek van de spelers op wereldniveau zal je versteld doen staan. Padel spelen is gezond, lekker in beweging zijn en fun!

TV Cromwijck beschikt over 7 padelbanen

De enorme ledengroei en de enorme vraag naar padelbanen tijdens piekuren heeft ons doen besluiten om voor het gecombineerde lidmaatschap Tennis+&Padel+ en voor het Padel+ lidmaatschap een ledenstop in te voeren! 
Dat betekent dat we geen nieuwe leden meer toelaten voor padel tijdens de piekuren: doordeweeks in de avonduren en in het weekend overdag! 

Je kunt je wel op de wachtlijst laten plaatsen. Nieuwe aanmeldingen voor het Tennis+ lidmaatschap zijn nog wel mogelijk. Je kunt dan alle dagen/uren gebruik maken van de tennisbanen en overdag tot 18.00uur en zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur ook van de padelbanen.  Tevens mag je op woensdagavond deelnemen aan de padel tosavond en aan tennis- en padelevenementen.
Kijk op https://www.tvcromwijck.nl/lid-worden 

         

Als bestuur streven we naar een optimale integratie van padel met tennis. We willen voorkomen dat er twee verenigingen gaan ontstaan. Meer informatie:

Wilt u meer informatie over het spelen van padel bij TV Cromwijck? Mail dan met: [email protected]

Volg ons op Instagram  (padelcromwijck) voor tips & trics en leuke acties.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303