Padel bij tv Cromwijck

Padel bij T.V. Cromwijck

We zijn superblij met de komst van de padelbanen naar onze vereniging. Na 2 jaar voorbereidingen zijn we echt begonnen met de aanleg.

Waarschijnlijk heb je het al gezien, de bouwwerkzaamheden voor de padelbanen zijn gestart. De vergunning is aangevraagd en in principe goedgekeurd. Er is nog wel een wettelijke ter inzage termijn, maar daarin voorzien we geen problemen. Vanwege garantiebeoordeling wordt er nog een second opinion voor de constructie van de banen uitgevoerd en daarna kan daadwerkelijke aanleg starten. De begeleiding van de bouw is in handen van Gerard Slagter, maar ook Bert en Ton de Goey en veel andere vrijwilligers hebben al geholpen met de eerste werkzaamheden. Inmiddels is er een padelcommissie gestart. Erik Bijlsma is daarvan voorzitter. Hij pakt het verder samen op met Luc Dijkstra, Ben Tournier, Jesse Löhr en Joey Dijkstra. Luc en Joey doen dat vanuit de TC, Jesse vanuit de JC en Ben vanuit de RC. Samen maken ze een padelprogramma, variërend van toss-avonden en clinics tot deelname aan competities. Wil je ook helpen, laat het Erik weten ([email protected]), hulp is welkom! Als de (weers)omstandigheden meewerken kunnen we de banen in februari in gebruik nemen. Dan is ook de verbouwing van de achterpui van het clubhuis gereed. Samen met lid Michél Hof geven we de achtergevel een geheel nieuwe uitstraling. Dit kan tijdelijk tot enige overlast leiden in het clubhuis. We rekenen op jullie begrip hiervoor.  

Als bestuur streven we naar een optimale integratie van padel met tennis. We willen voorkomen dat er twee verenigingen gaan ontstaan. Heb je lid of als ouder interesse of heb je nog vragen, bel of mail me [email protected] . ( Ronald Lohr 0646446042)

Waarom Padel
Padel heeft als sport veel voordelen en verenigt het beste van twee werelden. Ten eerste is Padel gemakkelijk te leren; de positionering van het racket ten opzichte van de bal luistert minder nauw dan bij besnaarde rackets, de opslag is onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel omdat de baan ommuurd is. Ten tweede is padel is geschikt voor alle leeftijden en kan het door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is Padel een teamsport: je speelt het met z’n tweeën. Zo leer je mensen kennen op de baan, of kan je samen met een vriend of vriendin aan de sport beginnen. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen met kunstgras. Tot slot is Padel een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel, het is een tactische sport en de techniek van de spelers op wereldniveau zal je versteld doen staan. Padel spelen is gezond, lekker in beweging zijn en fun!

 

Vragen?

logo

E-mail

info@tvcromwijck.nl

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden