Padel bij tv Cromwijck

Padel bij T.V. Cromwijck

Padel heeft als sport veel voordelen en verenigt het beste van twee werelden. Ten eerste is Padel gemakkelijk te leren; de positionering van het racket ten opzichte van de bal luistert minder nauw dan bij besnaarde rackets, de opslag is onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel omdat de baan ommuurd is. Ten tweede is padel geschikt voor alle leeftijden en kan het door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is Padel een teamsport: je speelt het met z’n tweeën. Zo leer je mensen kennen op de baan, of kan je samen met een vriend of vriendin aan de sport beginnen. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen met kunstgras. Tot slot is Padel een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel, het is een tactische sport en de techniek van de spelers op wereldniveau zal je versteld doen staan. Padel spelen is gezond, lekker in beweging zijn en fun!

TV Cromwijck beschikt over 4 padelbanen en is inmiddels bezeg met de businesscase voor verdere uitbreiding van het aantal padelbanen.

Wil je ook starten met Padel en ben je geinterreseerd in een (starterslidmaatschap en of een padel introductiecursus? klik dan op de onderstaande link voor meer informatie en om je direct in te schrijven.

Kijk op https://www.tvcromwijck.nl/lid-worden 

         

Erik Bijlsma is de voorzitter van de padelcommissie. Hij pakt het verder samen op met Luc Dijkstra,  Joey Dijkstra. Luc en Joey doen dat vanuit de TC. Samen met de recreatiecommissie en de recreatiecommissie maken ze een padelprogramma, variërend van toss-avonden en (bedrijfs)clinics, toernooien, verhuur tot deelname aan competities. Wil je ook helpen, laat het Erik weten ([email protected]), Extra hulp is welkom! 

Als bestuur streven we naar een optimale integratie van padel met tennis. We willen voorkomen dat er twee verenigingen gaan ontstaan. Meer informatie:

Wilt u meer informatie over het spelen van padel bij TV Cromwijck? Mail dan met: [email protected]

Volg ons op Instagram  (padelcromwijck) voor tips & trics en leuke acties.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303