Voorjaarscompetitie Tennis & Padel 2024

Schrijf u hier in (https://forms.gle/V4ZaWJHuRak28a2x5)

PADEL VOORJAARSCOMPETITIE

Iedereen kan zich opgeven voor de padelcompetitie. In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers op een wedstrijddag.De Voorjaarscompetitie Padel wordt gespeeld over 5 speeldagen april en mei. 

Ook in 2024 is er weer een dames competitie en een gender neutrale competitie (oftewel dames en heren door elkaar). De klasse indeling wordt automatisch toegewezen op basis van de verdiende plaatsen vanuit de voorjaarscompetitie 2023. Nieuwe teams worden ingedeeld in de laagste klasse, waarbij op basis van teamgemiddelde een hogere klasse kunnen aanvragen.Doordat we nu de beschikking hebben over 7 banen kunnen we op vrijdagavond 14 teams inschrijven en op zaterdag en zondag maar liefst 20 teams teams.Het inschrijfgeld is € 120 per team.

TENNIS VOORJAARSCOMPETITIE

Ook de tennis voorjaarscompetitie vindt zoals altijd plaats in de maanden april en mei over 7 wedstrijddagen.Net als vorig jaar spelen alleen de teams op vrijdag 5 wedstrijden, ene week Gemengd Dubbel teams en de andere week de Heren en Dames Dubbel teams. 

Een overzicht van de competitievormen is te vinden op het inschrijfformulier.Het inschrijfgeld is € 120 voor een vrijdagavond team en € 150 voor de overige dagen.

INSCHRIJVEN UITERLIJK 17 DECEMBER

Wil je meedoen aan de voorjaarscompetitie tennis of padel? Mobiliseer een dan team van minimaal 4 personen, bij voorkeur 6 personen. De reglementen en voorwaardes zijn eveneens te vinden via de link bovenin.

MEEDOEN IN MEERDERE COMPETITIES?

Je kan je opgeven voor meerdere padel en/of tennis voorjaarscompetitie zolang het maar niet op dezelfde wedstrijddag is.

WAAROM BIJ VOORKEUR 6 SPELERS PER TEAM?

Zowel bij padel en tennis zijn 4 spelers per speeldag nodig. Omdat er vaak blessures of verhinderingen zijn verzoeken we elk team om met minimaal 6 spelers op te geven. Mocht je namelijk geen 4 spelers hebben op een wedstrijddag ben je als team zelf verantwoordelijk om een speler erbij te zoeken.Als TC willen we je hier altijd bij helpen, echter is de ervaring dat dit lastig is. Neem dus geen risico en geef je met 6 spelers op.

WIL JE INVALLEN IN EEN PADEL OF TENNIS TEAM OF WIL JE VAST SPELEN EN HEB JE GEEN TEAM?

Heb je geen eigen team en wil je je opgeven als invaller? Of zou je graag vast in een team spelen maar heb je nog geen team?  Stuur dan een mail naar de [email protected] met

- Naam
- KNLTB nummer
- Invaller en/of verzoek voor een vast team
- Tennis en/of padel
- Voorkeur(en) voor de vrijdag/zaterdag/zondag

BEN JE JEUGDSPELER?

De jeugdspelers worden ingedeeld door de Jeugd Commissie en trainers. Heb je vragen daarover neem dan contact op met  [email protected]

Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met ons.

Met sportieve groeten,

Technische Commissie van T.V. Cromwijck
[email protected] 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303