Najaarscompetitie Tennis & Padel 2024

Schrijf u hier in https://forms.gle/FdHgfeqxM3RJsbWj8

TENNIS EN PADEL NAJAARSCOMPETITIE

In september start de najaarscompetitie tennis en padel, dus is het ook al weer tijd om je als team hiervoor in te schrijven. Doe dit snel, uiterlijke datum voor inschrijving is zondag 2 juni.

De najaarscompetitie wordt voor tennis en padel tegelijkertijd over 5 speeldagen gespeeld. Daarnaast zijn 3 inhaaldagen gepland, voor het geval dat het slecht weer is tijdens de reguliere speeldag.

TENNIS NAJAARSCOMPETITIE

Op de vrijdagavond, zaterdag en zondag worden weer de bekende heren, dames en mix-competities georganiseerd. Daarnaast zijn op donderdagochtend een dames en heren 50+ competitie en op donderdagavond de beginners 8/9 competitie (2 dubbels). Het complete aanbod is te vinden op het inschrijfformulier. Voor de donderdagavond is er ruimte voor maximaal 2 teams en voor de vrijdagavond voor maximaal 12 teams.

PADEL NAJAARSCOMPETITIE

Iedereen kan zich opgeven voor de padelcompetitie. In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers op één wedstrijddag, bij voorkeur geef je een team op met 6 personen.  Je kan je alleen inschrijven als dames team of als gender neutraal team (dames en heren door elkaar).  Een competitie voor alleen heren of alleen mix-teams wordt nog niet georganiseerd. Gelukkig hebben we inmiddels 7 padelbanen waardoor we voor vrijdagavond 14 teams en voor de zaterdag en zondag 20 teams kunnen inschrijven.

LOTING

We willen zowel bestaande als nieuwe teams zo veel mogelijk gelijke kans geven om mee te doen. Daardoor zullen we loten wanneer er te veel inschrijvingen zullen zijn. Enkele teams hebben op basis van hun resultaat uit het najaar van 2023 wel een aanwijsplek, mits zij zich inschrijven:
- Teams met recht op een plek in de hoogste 2 klasses:
- Teams die in de najaarscompetitie van 2023 kampioen zijn geworden

Hierbij is de definitie van een gelijk team dat wanneer minimaal 3 zelfde spelers zich inschrijven en mee zullen doen. Ben je een nieuw team, of speelde je in een lagere klasse en ben je geen kampioen geworden, dan zal je middels loting een plek kunnen verdienen, mochten er te veel inschrijvingen zijn. De loting vindt plaats op maandag 3 juni en kan (digitaal) worden bijgewoond. Wordt je uitgeloot en is er nog plek op een andere dag, dan kan je daar alsnog voor in aanmerking komen.

Inschrijven uiterlijk 2 juni

Wil je meedoen aan de najaarscompetitie? Mobiliseer een dan team van minimaal 4 personen, bij voorkeur 6 personen. Laat je captain uiterlijk 2 juni opgeven via deze link. Het inschrijfgeld is € 120 per team.

Overige voorwaardes zijn eveneens te vinden via de link. Invallen of geen team? Wil je je opgeven als invaller of zou je graag in een team spelen maar heb je nog team? Stuur dan een mail naar de [email protected] en vermeld:
- Naam
- KNLTB nummer
- Padel of tennis
- Niveau
- Invaller en/of verzoek voor een vast team
- Voorkeur(en) voor de vrijdag/zaterdag/zondag

Mochten er meerdere spelers van gelijk niveau zijn dan zal de TC helpen bij het vormen van een eventueel nieuw team mits er niet te veel teams zijn ingeschreven.. Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met ons.

Met sportieve groeten, Technische Commissie
[email protected] 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303