Vacature lid Marketingcommissie

Functieomschrijving lid Marketing en Communicatie commissie TV Cromwijck

Functienaam:                             lid Marketing & Communicatie commissie           Wordt aangewezen door:                      Marketing & Communicatie commissie            

Introductie:
Onze club is een slapende reus en die willen we wakker schudden! Wake up call! We willen meer leden, meer volgers, meer fun!   We zoeken daarom een enthousiaste content creator die het leuk vindt om zich bezig te houden met onze verschillende communicatiekanalen. Communicatie voor de club en de toernooien. Je zal dus deelnemen aan verschillende teams en commissies. Een beetje flexibiliteit is dus belangrijk.
De commissie bestaat nu uit: Irene Koster, Jeffrey Oostveen, Heleen van der Kaaden

Wat ga je doen?
Vergeet niet, we zijn een actieve club. Niet alleen op de baan bewegen we snel, ook als vereniging willen we vooruit! We denken groot, hebben mooie plannen, activiteiten en ontwikkelingen. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!   We maken een ‘masterplan’ voor de toekomst en samen bepalen we welke kanalen op welk moment ingezet gaan worden. Heb je goede ideeën voor ons plan? Laat ze horen!      

Wat breng je mee?
je vindt het leuk om content te maken, weet de juiste afbeeldingen te vinden, schrijft stukjes, maakt video’s en plaatst de berichten op de kanalen. Uiteraard met de juiste hashtags, zodat we goed zichtbaar zijn en onze volgers groeien. En heb je hulp nodig? Dan helpen we je natuurlijk.

Benodigde tijd: ·
Hoeveel tijd je dit per week/maand kost? Geen idee. Dat gaan we samen bekijken en inrichten wat het beste past.

Heb je interesse mail naar [email protected] of neem contact op met een van de commissieleden! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303