KNLTB Voorjaarscompetitie 2021

Op dit moment is weliswaar het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen. Niemand weet precies hoe het verder gaat en wat dit met name ook gaat betekenen voor de voorjaarscompetitie van 2021. Toch kijken we vooruit. Omdat de KNLTB tijd nodig heeft voor het maken van de indeling van de voorjaarscompetitie, starten wij ook net als andere jaren vast de voorbereiding op.

Jullie kunnen je dan ook vanaf vandaag weer inschrijven voor de tennis voorjaarscompetitie 2021. We houden samen met de KNLTB voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie en zullen hier vanzelfsprekend waar nodig tijdig op anticiperen.

Wil je de tenniscompetitie meedoen met je eigen team?
Lees goed het bijgevoegde opgave formulier en mobiliseer je team. Laat je captain het team inschrijven vóór 13 december  a.s. door het volledig ingevulde opgave formulier te sturen naar [email protected] Geef duidelijk aan welke competitiedag en soort competitie je als team wilt meedoen. Noteer je keuze bovenaan in het formulier door middel van het groene, oranje en gele vlak, te kopiëren vanuit onderaan het formulier. Noteer de actuele speelsterkte (bijvoorbeeld 7,486) voor de dubbel alsmede voor de enkel wanneer je een competitie gaat spelen met enkel partijen. Het inschrijfgeld per team is € 150. Op het formulier staan alle wedstrijddagen en inhaaldagen.

speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303