Huishoudelijke mededelingen

Opzeggen voor 31 december!

Wil je je lidmaatschap opzeggen per 1 april 2021 dan dien je dit ons uiterlijk 31 december 2020  te laten weten! Een mail naar [email protected] is voldoende.

Ben je geblesseerd  bij de ingang van het nieuwe seizoen (1 april)? Meldt dat dan!
Bij langdurige ziekte/blessure bij aanvang nieuwe seizoen ( melding voor 1 april!) kan er om restitutie van contributie worden verzocht. Na herstelmelding wordt contributie over periode van 1 april tot datum binnenkomst herstelmelding gerestitueerd!

Banen slepen echt nodig; ook de padelbanen!
We willen natuurlijk allemaal dat onze banen in topconditie blijven. Dit om zolang mogelijk uit te stellen dat we onze banen moeten renoveren. Regelmatig slepen is daarom noodzakelijk. Ook de padelbanen. Voor degenen die na je op de baan komen is het ook wel zo prettig spelen. Bij het laatste rondje met het sleepnet gaarne dit optillen voor de baseline zodat de infill op de baan blijft en niet in de hoeken terecht komt!! Als we met z'n allen er even extra aandacht voor hebben kunnen we nog lang met veel plezier op onze prachtige banen spelen. Mocht het niet duidelijk zijn zo, er hangt een de instructiekaart in de gang van het clubhuis! Loop netjes om het net heen als je van kant wisselt en spring of stap er niet over heen. Op de padelbanen is de verleiding groot maar ook dit komt de levensduur van het net niet ten goede. En wordt je aangesproken op je gedrag neem het sportief op!

De baancommissie.

Wil je gebruik maken van de hal? Dit is niet gratis! Reserveer vooraf netjes een baan en reken online af.

Waarom niet gratis? Verhuur van de hal is een belangrijke inkomstenbron voor onze club. Ook de energiekosten bij gebruik moeten betaald worden. Daarom, ook als de hal niet is gereserveerd, ga dan niet zelf zonder te reserveren en zonder te betalen in de hal spelen.

Hoe reserveer je? Dat lees je hier

Tennis je in de hal en speelt er na jullie niemand meer. Doe dan het licht uit bij het verlaten van de hal. Aan/uit  knop zit bij de draaideur/ ingang van de hal. 

 

Neem je een introducee mee? Introducees betalen 5 euro per dag. Online betaling is nu mogelijk!

Vul de complete naam en het volledige emailadres van de introducee in bij de reservering van de baan. Scan de QR code in de reserveringsmail of ga naar https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=6odBWyRuTqujySzpoFtZJQ en maak het bedrag heel makkelijk over. Of de introducee of jij als lid het betaalt maakt niet uit! We zullen het lid er op aanspreken als de bijdrage niet voldaan wordt!

Bij gesloten clubhuis verlichting banen 2,3,4,5 en de padelbanen van buiten te bedienen!!!!

Vrijdagavond en in het weekend is het clubhuis vaak geheel of vroeg gesloten. Gebruik daarom in de namiddag en avond bij voorkeur de tennisbanen 2,3,4,5,. Van deze banen en de padelbanen is de verlichting via een buitenschakelaar (naast de ingang van het club huis) aan en uit te zetten! Vriendelijk doch dringend verzoek om de verlichting ook weer uit te zetten als je weg gaat en niemand na jullie speelt. Dit geldt ook voor de verlichting in de blaashal.  Dat bespaart behoorlijk wat energiekosten!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303