Info nieuwe leden

Download hieronder ons informatiebulletin voor nieuwe leden! 

  • Voor alle informatie over het lidmaatschap kijk hier
  • Voor informatie over tennis- en padelles/training kijk hier
Vrijwilligersdiensten
Ieder volwassen lid van de vereniging wordt gevraagd twee keer per seizoen een park of bardienst in te plannen. Hierbij loopt het seizoen loopt van 1 april tot 31 maart. Bij de parkdienst zorg je ervoor dat het terrein er netjes bij ligt, dus onkruid wieden, snoeien, bladeren verwijderen etc. Daar is altijd een co├Ârdinator bij aanwezig. Voor de bardienst geldt dat je de leden van een hapje en een drankje voorziet.  Je wordt ontvangen door de barcaptain die je de fijne kneepjes van de bardienst uitlegt. 

Drukke tijden of rustige momenten
Vind je het fijn om tijdens drukke tijden achter de bar te staan of in de keuken? Kies dan een van de competitiedagen of evenementen/toernooien uit. Dat staat altijd goed aangegeven in het systeem. Sta je liever op een wat rustiger moment, kies dan een doordeweekse avond uit.

Activiteit: de derde helft
Voor de ouderen organiseert de recreatiecommissie iedere donderdagochtend de derde helft. Hier komen ouderen (leden en niet leden) uit de Gemeente Woerden iedere donderdagochtend van 10-13 uur bij onze vereniging gratis kennismaken met activiteiten. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. Val je binnen deze doelgroep? Dan is het wellicht leuk om juist op deze ochtend je dienst in te plannen. Wellicht kom je oud bekenden tegen of ga je daarna ook deelnemen aan dit mooie initiatief.  

Zo plan je je dienst

  • Open de KNLTB app 
  • Klik op club (huisje onderin), 
  • Klik op diensten (bovenin) 
  • Tik op de datum waar nog diensten beschikbaar zijn en reserveer je bardienst
 
matchpointnwe.leden2020.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303