Bardienst

Bardienst/parkdienst Vrijwilligersdiensten
Ieder volwassen lid van de vereniging wordt gevraagd twee keer per seizoen een park of bardienst in te plannen. Hierbij loopt het seizoen in 2024 van 1 april tot 1 januari 2025. Vanaf 2025 gaan we per kalenderjaar werken.
Bij de parkdienst zorg je ervoor dat het terrein er netjes bij ligt, dus onkruid wieden, snoeien, bladeren verwijderen, glaswanden padelbane schoonmaken etc. Daar is altijd een coördinator bij aanwezig. Voor de bardienst geldt dat je de leden van een hapje en een drankje voorziet.  Je wordt ontvangen door de barcaptain die je de fijne kneepjes van de bardienst uitlegt. 

Bij een Juniorlid (vanaf 9 jaar), per gezin waarvan kinderen/jongeren lid zijn van TV Cromwijck, zijn de ouders/verzorgers verplicht om per seizoen 1 x bardienst of parkdienst te doen. Junioren van 16 en 17 jaar kunnen zelf hun 1 malige verplichte keuken-, hal- of parkdienst vervullen.

Voor minoren (jonger dan 9 jaar) hoeft geen bar- parkdienst te worden verricht. In het kalenderjaar dat het kind 9 wordt het kind juniorlid en dan zijn de ouders voor het eerst verplicht om per seizoen 1x bar- of parkdienst te doen! 

Drukke tijden of rustige momenten
Vind je het fijn om tijdens drukke tijden achter de bar te staan of in de keuken? Kies dan een van de competitiedagen of evenementen/toernooien uit. Dat staat altijd goed aangegeven in het systeem. Sta je liever op een wat rustiger moment, kies dan een doordeweekse avond uit.

Activiteit: de derde helft
Voor de ouderen organiseert de recreatiecommissie iedere donderdagochtend de derde helft. Hier komen ouderen (leden en niet leden) uit de Gemeente Woerden iedere donderdagochtend van 10-13 uur bij onze vereniging gratis kennismaken met activiteiten. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. Val je binnen deze doelgroep? Dan is het wellicht leuk om juist op deze ochtend je dienst in te plannen. Wellicht kom je oud bekenden tegen of ga je daarna ook deelnemen aan dit mooie initiatief.  

Zo plan je je dienst

  • Open de KNLTB app 
  • Klik op club (huisje onderin), 
  • Klik op diensten (bovenin) 
  • Tik op de datum waar nog diensten beschikbaar zijn en reserveer je bardienst

Contactpersoon bardienst:
Mail: [email protected]

Kan je niet op het gekozen moment?
Mocht je er gedurende het seizoen achter komen dat je, om wat voor een reden dan ook, niet in staat bent de geplande bardienst in te vullen, blijf je zelf verantwoordelijk voor de betreffende bardienst. Dan vragen we je een vervanger te sturen. Het is voor de barcommissie die bestaat uit vrijwilligers niet te doen om voor de 1.000 leden een gepaste oplossing te vinden bij verhindering. Dat kunnen we er helaas niet bij coördineren, we hopen dat je dat begrijpt. Je bent verantwoordelijk dat de dienst door hem/haar of een ander lid of een vervanger wordt vervuld. Bij niet komen opdagen tijdens een vrijwilligersdienst, ontvang je een boete van de ledenadministratie.

Ruilen zelf regelen
In de dienstenplanner op mijnclub of in de verenigingsapp kun je zien wie er wanneer bardienst heeft en in de ledenlijst vind je de telefoonnummers.  

Afkopen bar-/parkdiensten
Mocht u helemaal niet geïnteresseerd zijn in bovengenoemde werkzaamheden dan is het ook mogelijk uw dienst af te kopen voor een bedrag van € 110,00 per seizoen ( 55 euro per dienst) .Junioren € 55,00 per seizoen. Maak het afkoopbedrag zsm en voor 1 mei over op rekeningnummer  NL77 RABO 0329 6055 42 tnv tv Cromwijck.  

Instructie
Voor aanvang van je bardienst ontvang je van de weekcaptain uitleg over de barwerkzaamheden, het in acht houden van de hygiëne voorschriften en het afsluiten van het clubhuis.

Handleiding Dienst inplannen via de site.docx 3.opstarten_competitie.pdf 5.bier.pdf 4.kassa.pdf 2. Hoe sluit je af.docx 1.barinstructie.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303