Bardienst

Bardienst/parkdienst vervullen verplicht

Elk seniorenlid is verplicht om gedurende een tennis seizoen (bv van 1 april 2020 t/m 31 maart 2021)  2 x  Bar en/of  2 x  Parkdienst te draaien. Meehelpen met plaatsen of opruimen blaashal geldt ook als parkdienst. 

Junioren van 16 en 17 jaar kunnen zelf hun 1 malige verplichte keuken-, hal- of parkdienst vervullen.
 
Bij een Juniorlid (vanaf 9 jaar), per gezin waarvan kinderen/jongeren lid zijn van TV Cromwijck, zijn de ouders/verzorgers verplicht om per seizoen 1 x bardienst of parkdienst te doen.

Voor minoren (jonger dan 9 jaar) hoeft geen bar- parkdienst te worden verricht. In het kalenderjaar dat het kind 9 wordt het kind juniorlid en dan zijn de ouders voor het eerst verplicht om per seizoen 1x bar- of parkdienst te doen! 

Contactpersoon bardienst:
Mail: [email protected]

Plannen bardiensten
Voor nieuwe leden is het onderling plannen van de verplichte bardiensten onderdeel van de aanmeldprocedure. De ledenpas wordt pas verstrekt als de bardiensten zijn gepland. Vervolgens dienen de bar- parkdiensten altijd in maart van ieder jaar te worden gepland. Dat doe je door in te loggen mijnclub. Een stap voor stap instructie vind je onder aan deze pagina.   

Verhindering
Mocht u er gedurende het seizoen achter komen dat u, om wat voor een reden dan ook, niet in staat bent uw geplande bardienst in te vullen, bent u zelf verantwoordelijk voor de betreffende bardienst. U dient zelf voor vervanging te zorgen! Hetzelfde geldt wanneer u onderling ruilt. In alle gevallen wordt u erop aangesproken als er niemand aanwezig is. Bij niet verschijnen op de bar/park dienst zal u € 45,00 per keer in rekening worden gebracht. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

Ruilen zelf regelen
In de dienstenplanner op mijnclub of in de verenigingsapp kun je zien wie er wanneer bardienst heeft en in de ledenlijst vind je de telefoonnummers.  

Afkopen bar-/parkdiensten
Mocht u helemaal niet geïnteresseerd zijn in bovengenoemde werkzaamheden dan is het ook mogelijk uw dienst af te kopen voor een bedrag van € 80,00 per seizoen ( 40 euro per dienst) .Junioren € 40,00 per seizoen. Maak het afkoopbedrag zsm en voor 1-4 over op rekeningnummer  NL77 RABO 0329 6055 42 tnv tv Cromwijck dan wordt u pas voor het komende jaar geactiveerd.  

De bardienst
Degene die bardienst heeft mag ten tijde van de bardienst niet tennissen. Ook mogen de barvrijwilligers tijdens hun dienst geen alcoholhoudende dranken gebruiken. Kinderen achter de bar of in de keuken is wettelijk verboden.

Tijden
Bardiensten: maandag t/m vrijdag van 19.30 tot 23.30 uur.  
Parkdienst zaterdag van 09.00 tot 12.30 uur.
In de weekenden tijdens competitie en toernooidagen gelden andere aanvang- en eindtijden van de bardiensten. Zie hiervoor de dienstenplanner op mijnClub of in de KNLTB-Clubapp of de bardienstlijsten die in het paviljoen zijn/worden opgehangen. 

Slecht weer
Wanneer er door het weer of andere omstandigheden mogelijk niet getennist kan worden, zult u voor 19:00 uur worden gebeld. Uw bardienst wordt dan in overleg op een andere datum ingevuld. Als u niet gebeld wordt, dan wordt u verwacht op de vereniging.

Instructie
Voor aanvang van uw bardienst zult u instructie krijgen over de barwerkzaamheden, het in acht houden van de hygiëne voorschriften en het afsluiten van het paviljoen. 

Handleiding Dienst inplannen via de site.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden