Jeugdcommissie

Wat doet de Jeugdcommissie?

De jeugdcommissie van Tennisvereniging Cromwijck is betrokken bij alle jeugd activiteiten op onze tennisvereniging. De jeugdcommissie bestaat sinds eind 2018 uit 8 ambitieuze personen welk allemaal affiniteit hebben met onze jeugdleden en de tennisport.  

De jeugd is de toekomst van onze vereniging. Hierdoor willen wij de komende tijd met onze jeugdcommissie meer aandacht geven aan elk type jeugdspeler; bestaande en nieuwe spelers, recreatieve en prestatieve spelers. Op zo een manier dat elke jeugdspeler het naar zijn zin heeft op onze tennisvereniging.

We hebben de goede lijn te pakken, zijn op sterkte maar zijn nog niet tevreden. We blijven ons ook inzetten om nóg meer jeugdleden te kunnen binden. Dat doen we samen met de trainers van Tennisschool Netwerk.

We organiseren samen het Scholentennis, het Winter Chill event, tennisclinics, trainingsweken bij toernooien, Sjors Sportief en de afsluiting van de balvaardigheid. Voor de jeugdcompetitie organiseren we de Kids World Tour en de reguliere competitie. We hebben nog meer ideeën die we de komende tijd willen gaan ontplooien.

Voor 2019 gaan we samen met het beweegteam Woerden en Tennisschool Netwerk de uitdaging aan om tijdens koningsdag de tennissport op ons park onderdeel te laten zijn van koningsspelen. Dit betekent dat er op 12 april honderden basisschoolkinderen langs komen op ons park om kennis te maken met de tennissport en er een leuke dag aan overhouden.

Heb je vragen of ideeën  over jeugdactiviteiten, wil je de jeugdcommissie versterken of wil je in de pool van “helpende handjes” om te helpen tijdens jeugd evenementen. Stuur een email naar [email protected] of bel met Sandra of Arie. 

Meer informatie over het jeugdlidmaatschap van je hier!  

Voor vragen over tennistrainingen kunt u een email sturen naar  [email protected]  of bel met Charles of Wesley. 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden