Jeugdcommissie

Wat doet de Jeugdcommissie?

De jeugdcommissie van Tennisvereniging Cromwijck is betrokken bij alle jeugd activiteiten op onze tennisvereniging. De jeugdcommissie bestaat uit enkele ambitieuze personen welk allemaal affiniteit hebben met onze jeugdleden en de tennisport.  

De jeugdcommissie kan nog wat versterking gebruiken. Dus heeft u interesse dan laat het weten door te mailen naar [email protected]

De jeugd is de toekomst van onze vereniging. Hierdoor willen wij de komende tijd met onze jeugdcommissie meer aandacht geven aan elk type jeugdspeler; bestaande en nieuwe spelers, recreatieve en prestatieve spelers. Op zo een manier dat elke jeugdspeler het naar zijn zin heeft op onze tennisvereniging.

We hebben de goede lijn te pakken, zijn op sterkte maar zijn nog niet tevreden. We blijven ons ook inzetten om nóg meer jeugdleden te kunnen binden. Dat doen we samen met de trainers van Tennisschool Netwerk.

We organiseren samen het Scholentennis, het Winter Chill event, tennisclinics, trainingsweken bij toernooien, Sjors Sportief en de afsluiting van de balvaardigheid. Voor de jeugdcompetitie organiseren we de Kids World Tour en de reguliere competitie. We hebben nog meer ideeën die we de komende tijd willen gaan ontplooien.

Heb je vragen of ideeën  over jeugdactiviteiten, wil je de jeugdcommissie versterken of wil je in de pool van “helpende handjes” om te helpen tijdens de jeugd evenementen. Stuur een email naar [email protected]  

Meer informatie over het jeugdlidmaatschap van je hier!  

Voor vragen over tennistrainingen kunt u een email sturen naar  [email protected]  of bel met Charles of Wesley. 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303