Vacature leden baancommissie

Functieomschrijving lid baancommissie TV Cromwijck             Functienaam:                                       lid baancommissie          
Wordt aangewezen door:
                      Voorzitter baancommissie              

Verantwoordelijkheden / bevoegdheden:
De baancommissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van ons tennis- en padelpark. Dat betreft het gehele terrein, terras, tennis- en padelbanen, oefenkooi, mini baan, speeltuin, berging, entree en tussenliggend terrein. Zij beheren tevens de berging op het midden van het terrein met daarin bijbehorend materieel en de machines. Het clubhuis is uitgezonderd. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de barcommissie.
De leiding van deze commissie is in handen van de voorzitter Baancommissie tevens bestuurslid namens deze commissie. Als lid van deze commissie zorg je samen met de voorzitter en andere commissieleden dat ons park er qua onderhoud voortdurend verzorgd bij ligt!

Hoofdtaken: lid baancommissie
Verzorgt samen met de voorzitter Baancommissie en de leden, die parkdienst verrichten, het klein onderhoud van de tennis- en padelbanen en het park.( Grasmaaien, snoeien, onkruid bestrijden/verwijderen).
Coördineert  en houdt regie op het uitvoeren van de maandelijkse parkdienst door leden. De bezetting van de parkdiensten valt niet onder de verantwoordelijkheid van de baancommissie. Een draaiboek van de te verrichten werkzaamheden is voorhanden. Het groot onderhoud wordt gedaan door de groundsman van de fa. Scholman. De baancommissie onderhoud wel contact met de groundsman.

Draagt zorg voor aanschaf en onderhoud van het benodigde materiaal om het parkonderhoud te kunnen verrichten.  

Functie eisen:  
Kennis ·       Affiniteit met tuin-/ parkonderhoud     
Vaardigheden ·       “Groene vingers”” ·       Contactonderhoudend vermogen ·       Goede sociale vaardigheden ·       Affiniteit met het werken in teamverband        

Benodigde tijd:
12 zaterdagochtenden parkdienst. Regie en aanwezigheid kan worden overgedragen aan/verdeeld worden met andere commissieleden. Naast de parkdiensten regelmatig park bezoeken om staat van onderhoud park op te nemen en zo nodig extra onderhoud plannen/uitvoeren.

Meer informatie of interesse: [email protected] of neem contact op met Maud Kuipers of een van de andere bestuursleden. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303