Blaashal

Van 1 oktober tot 1 april Tennishal TV Cromwijck  (te huren door leden en niet leden!!!)

De luchtkwaliteit in de hal voldoet aan de ventilatie en CO2 eisen die door de KNLTB en NOC/NSF zijn opgesteld.

Beste tennisser,

Ook in de winter hoef je als mooi-weer tennisser je racket niet op te bergen. Wil jij onder alle weersomstandigheden een balletje kunnen slaan? Dat kan van 1 oktober tot 1 april in de blaashal van tv Cromwijck tegen aantrekkelijke tarieven!

29 september zal over onze tennisbanen 8&9 weer de blaashal geplaatst worden. Wil je iedere week op een vast uur een balletje slaan? 

Een 26 wekencontract (1-10-2023-1-4-2024) voor een uur per baan kost tussen de 430 en 630 EUR. afhankelijk van het tijdstip. Voordeel; de baan is voor jullie gereserveerd, geen wachttijden en je kunt ook bij regen en vorst spelen!

Wil je een 26 wekencontract afsluiten? Kijk hier welke uren nog beschikbaar zijn. Klik op het uur van je voorkeur en vul het aanvraagformulier in!

Losse verhuur

Zowel leden als niet-leden kunnen de haluren die niet vast verhuurd zijn los boeken.  Tegen prijzen van 17, 20 of 25 euro per uur (afhankelijk van het tijdstip)

Leden:
De leden kunnen de losse uren boeken in de KNLTB Clubapp net als gewone reserveringen van andere banen. Boek je op baan 8 of 9 dan komt het tarief voor dat uur in beeld en dat dien je direct online te voldoen alvorens de reservering definitief wordt.

Niet-leden:
De vrije uren worden voor niet-leden aangeboden via de app KNLTB Meet&Play  Het makkelijkst is om de KNLTB Meet&Play app te downloaden. 

Vanaf 1 oktober kunt u hier op het beschikbare uren in onze blaashal klikken en direct afrekenen! 

 

    

Vraag of opmerking mail naar: [email protected]

Het bestuur   

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303