Afhangen / Verlichting

Gebruik van de tennisbanen:

Het gebruik van de tennis- en padelbanen is alleen toegestaan aan:
a. leden van de Tennisvereniging Cromwijck(TVC), die in het bezit zijn van een geldige KNLTB- ledenpas en/of een actieve authorisatie om een baan te reserveren via de KNLTB Clubapp.
b. introducé(e)s, waarvoor de introducee-bijdrage van 5 euro is voldaan, onder begeleiding van een actief lid van TVC;            
c. Zomer- /starters-leden met een actief lidmaatschap en beschikkend over een authorisatie om digitaal een baan te mogen reserveren via de KNLTB Clubapp.

Afhangen:


Touchscreen verlichting (boven) KNLTB afhangbord (beneden) 

Afhangen is verplicht.

Vanwege de Coronacrisis mag er deze periode alleen vooraf op afstand afgehangen worden. Dit kun je doen via de KNLTB Club APP of via mijnClub
Zie hier  voor meer info

Normaliter hangen we af op het electronisch afhangbord op de clubl Het electronisch afhangbord hangt in de hal van het clubhuis. Is het clubhuis gesloten dan dient op het afhangbord naast de toegangsdeur te worden afgehangen.

Juniorleden mogen/kunnen niet afhangen van maandag t/m vrijdag  na 20.00 uur. Jeugd van 15 t/m17 jaar mag wel spelen na 20.00u maar vanaf 18.00u op maximaal 2 banen. 

Haal jullie passen er door, dan verschijnt dit scherm   

Slepen
Alle tennisbanen en padelbanen  moeten na gebruik met de op de banen aanwezige sleepnetten worden gesleept. 

Verlichting 
De verlichting kan worden ingeschakeld op het touchscreen boven het afhangbord in de hal. Ook tijdens de Coronacrisis is dit touchscreen bereikbaar. Is het clubhuis helemaal dicht dan kunnen een viertal banen via de schakelkast bij de ingang van het clubhuis ingeschakeld worden. De verlichting gaat om 23.00 uur automatisch uit op alle banen. Wordt er na jullie niet meer getennist op jullie baan schakel dan de verlichting handmatig uit op het touchscreen.

druk op de banen waarvan je de verlichting aan wil zetten en kies "training".   

De tennishal:
Aan het gebruik van de blaashal zijn huurkosten verbonden. Zowel voor leden als voor niet- leden! Op deze site onder tennis/ blaashal huren vind je hier alle informatie over.  

Banen gesloten?
Als er sneeuw op de banen ligt of de dooi is ingetreden mag er niet gespeeld worden op de buitenbanen. Raadpleeg de website of de app bij dit weertype. De banen kunnen gesloten zijn!

Handleiding banen reserveren aanmelden evenementen.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303