Banen reserveren / Verlichting

Gebruik van de tennis- en/of padelbanen:

Het gebruik van de tennis- en padelbanen is alleen toegestaan aan:
a. leden van de Tennisvereniging Cromwijck(TVC), die in het bezit zijn van een geldige KNLTB- ledenpas en/of een actieve authorisatie om een baan te reserveren via de KNLTB Clubapp.
b. introducé(e)s, waarvoor de introducee-bijdrage van 5 euro is voldaan, onder begeleiding van een actief lid van TVC;            
c. Zomer- /starters-leden met een actief lidmaatschap en beschikkend over een authorisatie om digitaal een baan te mogen reserveren via de KNLTB Clubapp.

Banen reserveren:

Vooraf reserveren is verplicht. Dit kun je doen via de KNLTB Club APP of via mijnClub
Zie hier  voor meer info

We werken met tijdsblokken van 60 minuten. Je kunt dus een tennis- of padelbaan per uur reserveren
Kies in de KNLTB clubapp onderin voor het menu spelen:  

Kies rechtsboven via het kalendertje de juiste dag. De uren die nog vrij zijn worden door een groen veld met een plusje weergegeven.  De uren met een wit vlak zijn al gereserveerd. Sommige banen hebben een starttijd op het halve uur, andere op het volle uur.

Let op! Je kunt banen reserveren vanaf 7 dagen voor de betreffende datum vanaf 8 uur s’ochtends. Vooral als je spitsuren wilt reserveren (s’ avonds tussen 19.00u en 22.00 uur) dan dien je er op tijd bij te zijn!
B.v. als het nu maandag is en je wilt voor volgende dinsdag reserveren dan kun je dat doen vanaf morgenochtend 8 uur.  

Verder zijn er wat algemene restricties ingebouwd in het systeem om iedereen gelijke kansen te geven:

- Op doordeweekse avonden kun je tussen 17.00u en 22.00 uur per dag maar 1x reserveren en mag je niet met introducees spelen.
- De padelbanen kun je tijdens piekuren; doordeweeks van 19.00u tot 23.00 uur en in het weekend de gehele dag alleen met 4 personen reserveren. 
Kom je spelers tekort laat je dan toevoegen aan de whatsappgroep PadelCromwijck. Daar zijn altijd wel invallers te vinden. 
- Wil je op 1 dag meerdere keren padelen en/of tennissen dan dient er 8 uur tussen 2 boekingen te zitten.
- Het is ten strengste verboden om bij de reservering namen van spelers toe te voegen, die niet mee spelen, met als doel een baan te kunnen reserveren met 2 of 3 spelers of door dit misbruik 2 uur achter elkaar te kunnen spelen.
-
Is er na jullie uur nog een baan vrij dan mag je uiteraard wel doorspelen.
- Jeugdspelers (<18 jaar) kunnen alleen tot 20.00 uur mee spelen. In het weekend tot 21.00 uur.

Vragen over het reserveren mail naar [email protected] 
-Woensdagavond is tos (inloop)avond tussen 19.30u en 22.30u.  Je hoeft dan zelf geen baan te reserveren, maar wordt steeds met andere leden ingedeeld.
Aanmelden doe je in de clubapp onder club-agenda of mail naar [email protected]  

Slepen
Alle tennisbanen en padelbanen  moeten na gebruik met de op de banen aanwezige sleepnetten worden gesleept. Let op de tennisbanen liggen ook groene sleepnetten met fijne mazen. Deze zijn alleen om blad te verwijderen! De forsere sleepnetten met grove mazen zijn om de banen te slepen.

Verlichting 
De verlichting kan worden ingeschakeld op het touchscreen boven het afhangbord in de hal. Is het clubhuis helemaal dicht dan kunnen een viertal tennisbanen en de padelbanen via de schakelkast bij de ingang van het clubhuis in- cq uitgeschakeld worden. De verlichting gaat om 23.00 uur automatisch uit op alle banen.

De energiekosten stijgen!

Wordt er na jullie niet meer gespeeld op jullie banen schakel dan de verlichting handmatig uit op het touchscreen.


De tennishal:
Aan het gebruik van de blaashal zijn huurkosten verbonden. Zowel voor leden als voor niet- leden! Op deze site onder tennis/ blaashal huren vind je hier alle informatie over.  

Banen gesloten?
Als er sneeuw op de banen ligt of de dooi is ingetreden mag er niet gespeeld worden op de buitenbanen. Raadpleeg de website of de app bij dit weertype. De banen kunnen gesloten zijn!

Handleiding banen reserveren aanmelden evenementen.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303