Tennishal na succesvolle winter weer opgeborgen! Vrijwilligers bedankt!

10 april 2024


Na een succesvolle winter is onze tennis (blaas)hal zaterdag  30 maart weer opgeborgen. Door de natte herfst en winter is er dit jaar veel meer gebruik van gemaakt dan andere jaren. Toch lekker als je bij regen kunt uitwijken naar een overdekte hal. Veel leden en niet-leden hebben dan ook regelmatig een baantje in de hal geboekt.

Via de KNLTB Meet&Play-app worden losse uren ook voor niet-leden aangeboden.
Ook de wintercompetitie op zondagmiddag voor tv Cromwijck teams en teams van andere (Woerdense) tennisverenigingen was weer een groot succes.

Wil je komende winter verzekerd zijn van een vast gereserveerd uur? We bieden ook 26 weken contracten aan! Heb je interesse? Mail naar [email protected]  voor meer informatie.

Het opbouwen en in dit geval opruimen is altijd een zware klus waar veel vrijwilligers voor nodig zijn.  We doen dit volledig in eigen beheer. Ook deze keer weer hebben vele leden hun steentje bijgedragen en zijn komen helpen. Onder vakkundige leiding van de halcommissie werd de hal vrijdagochtend 29 maart en zaterdagochtend 30 maart weer voor een aantal maanden opgeborgen.

Job, Ton, Paul, Marco, Jan  en alle andere vrijwilligers dank voor jullie inzet en hopelijk tot het 26 en 27 september als de hal weer wordt geplaatst!

Het bestuur 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303