Inschrijving ESH Cromwijck Open Tenis & Padel 2024 is geopend!

16 mei 2024


De voorjaarscompetitie loopt als een malle, en toch willen we je nu al informeren over een van de hoogtepunten van het jaar direct na de zomervakantie. De inschrijving voor het open toernooi is namelijk geopend! Thema dit jaar? Jungle!

WEEKENDTOERNOOI TENNIS 23,24 en 25 Augustus 
Nieuw dit jaar: het tennistoernooi doen we als een weekendtoernooi tijdens het voorweekend. Waarom, hoor ik je denken? Omdat we ons toernooi in dezelfde week organiseren als Triaq sinds COVID, en zij hier succesvol bezwaar tegen hebben gemaakt omdat het hen inschrijvingen kost. Bij het zoeken naar een alternatief kwamen we er achter dat weekendtoernooien heel populair zijn, dus gaan we hier voor. 

MEEDOEN AAN MEER ONDERDELEN
Nu hoor ik je denken: kan ik dan misschien aan meer onderdelen meedoen? Ja, dat kan! Als je zowel wil tennissen als padellen kan je aan 3(!) onderdelen meedoen! Lees wel even goed de voorwaarden rondom verhinderingen, maar dit geeft de echte sportievelingen nog meer opties. 

Padel P250 toernooi, LOTERIJ, FEEST & CATERING
Ook dit jaar is er de hele week weer veel te doen op de club. Het P250 padeltoernooi zal weer een aantal heel goede padelspeelsters en -spelers naar de club halen. We hebben ook niet één, maar twéé loterijen! Op allebei de zondagen is er een loterij! Met dan ook nog op vrijdag 30 augustus een knallend feest in Junglethema met DJ Iano. Ook zal er weer heel veel catering zijn met allerlei lekkere dingen.

JEUGDTOERNOOI PADEL
Tijdens het eerste weekend van het toernooi is er niet alleen het weekendtoernooi voor tennis, maar ook een jeugdtoernooi voor Padel! Er zijn weinig jeugdtoernooien nog, dus ook dit is een mooie aanvulling.

Inschrijven doe je hier

Tot in augustus!

De Open toernooicommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303