Afsluiting interne wintercompetities zaterdag 9 maart een groot succes

10 april 2024


Deze winter organiseerde de recreatie en eventcommissie voor het eerst een interne wintercompetitie padel op vrijdagavond. Liefst 42 teams deden mee en speelden gedurende de periode half november/begin maart 5 wedstrijden. Daarmee waren onze 7 padelbanen iedere vrijdagavond bezet en moesten we zelfs nog enkele teams teleurstellen. Ook de jaarlijkse wintercompetitie tennis op zondagmiddag in onze blaashal werd weer georganiseerd. Dit is een open competitie waar ook teams van andere verenigingen aan mee mogen doen.  Concept is hetzelfde; men speelt gedurende de winterperiode om de 3 weken een wedstrijd. 5 in totaal.

Finaledag
Traditie is dat de competities worden afgesloten op een zaterdag begin maart met een extra wedstrijd en feestelijke afsluiting met buffet. Met een potentieel aantal van 260 deelnemers aan de wedstrijden en het buffet was de organisatie van deze dag een enorme klus voor de eventcommissie en de barcommissie. “Gelukkig”  meldde zich ook wat teams af voor de finaledag en neemt niet iedereen deel aan het buffet.  Maar toch moesten we  voor 150-160 deelnemers tevreden stellen die zaterdagmiddag. Door de goede voorbereiding van de commissies en de inzet van de leden van die commissies en andere vrijwilligers is dat prima gelukt.

Er werden leuke wedstrijden gespeeld en alle magen werden meer dan gevuld. De reacties waren in ieder geval lovend. Er was een partytent geplaatst waar iedere deelnemer een broodje Hamburger kon halen en gebruik kon maken van het saladebuffet. Binnen werd er aan de lopende band patat gebakken en aangeboden aan de aanwezigen. Logistiek een hele klus maar het is gelukt.  We danken de HaLL  voor hun sponsoring en Patrick voor het barbecueën!  

Kampioenen
Bij tennis werd er ook een finale om het kampioenschap gespeeld. Bij de mixteams won het team van captain Rick de Wit van tc VEP  en bij de damesdubbel het team van Corry Latuny. De padelcompetitie was puur recreatief.

Namens de recreatie- en eventcommissie iedereen bedankt voor je deelname en bijdrage. We hopen jullie volgende winter weer te mogen begroeten. Beide competities organiseren we ook volgende winter meer. Meer informatie over deze wintercompetities vind je hier

De Recreatie&Eventcommissie 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303