Bar- parkdienst inplannen

 

 

 

Wil je je bar- of parkdiensten gaan inplannen? Dat doe je door in te loggen in “mijn club” of in de KNLTB Clubapp.

In de clubapp scroll je op het beginscherm helemaal naar beneden.Je ziet dan dienstenplanner staan. Klik hier op en zoek in de kalender naar geschikte beschikbare diensten.

MijnClub
Klik op de link of ga via je pc,laptop, ipad of smartphone naar www.tvcromwijck.nl en  kies rechtsboven voor “Mijn Club”.

Log in met je KNLTB-nummer en je wachtwoord. ( Dit is hetzelfde wachtwoord als de KNLTB Clubapp) 

Heb je nog nooit ingelogd en heb je nog geen wachtwoord klik dan op “WACHTWOORD VERGETEN?”’.  Vul je bondsnummer of clublidnummer in en kies “reset wachtwoord” en je ontvangt dan direct een mail om een (nieuw) wachtwoord aan te maken op het emailadres dat je opgegeven hebt aan de ledenadministratie.

Heb je (nog) geen KNLTB-nummer dan kun je: login met Clublidnummer kiezen;  Dit nummer is bekend bij de ledenadministratie en staat in de bevestigingsmail van je (zomer)lidmaatschap, die je van de ledenadministrateur ontvangen hebt!

Klik op “WACHTWOORD VERGETEN?”’.  Vul je clublidnummer nogmaals in, klik op reset wachtwoord en je ontvangt dan direct een mail om een (nieuw) wachtwoord aan te maken op het emailadres dat je opgegeven hebt aan de ledenadministratie. 

Kies voor “Diensten” (rechts naast mijn agenda); lijst.  Je kunt nu in de lijst/ kalender met  de beschikbare diensten van de komende maanden een datum en dienst kiezen, welke je wilt inboeken door op het groene vlakje te klikken! 

Een volledige handleiding tref je hieronder aan! 

Wil je plannen via de app. Ook hiervoor is een stap voor stap handleiding bijgevoegd!

Wil je je bardiensten inplannen tijdens de competitie of andere activiteiten. De activiteitenkalender is onderdeel van de bardienstplanner. Volledigheidshalve vind je hier ook het volledige activiteitenrooster. 

 

 

Handleiding Dienst inplannen via de site.docx Handleiding installeren De KNLTB ClubApp.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303