U bent hier: Home › Nieuws › Actueel

Actueel

 

Recreatie Commissie: 25 nov Bourgondisch toernooi de luxe 2017
   (11-10-2017)

Het Bourgondisch de luxe Toernooi 2017

Na het grote succes van vorige jaren organiseren wij op 25 november het 6e Bourgondisch Toernooi. Dit jaar op zaterdag met luxe insteek. Een gezellige (namiddag) tennissen binnen en buiten met een maaltijd en een gezellige Bourgondische avond met DJ. En het is een open toernooi! Dus ook niet leden zijn welkom! Vooraf opgeven is een vereiste,

Een recreatief toernooi voor alle speelsterktes. Aanvangstijdstip is afhankelijk van het weer en het aantal deelnemers. Middag/avond

Wij hopen weer op een grote opkomst.  Aanmelden via de site. Zie evenementenkalender!!! Lukt dit niet of wil je als niet-lid mee doen mail dan naar rc@tvcromwijck.nl, je naam en speelsterkte!  

Tot de 25e November.

De Recreatiecommisie

(Terug naar boven)


Recreatie Commissie: 25 oktober geen tos ivm Koeienmart!
   (11-10-2017)

I.v.m. Koeiemart 2017 vervalt de tos van woensdag 25 oktober.

De recreatiecommissie

(Terug naar boven)


Technische Commissie: Woerdense Kampioenschappen 2017
   (25-09-2017)

Hallo tennissers, 

 

Hierbij het bericht van onze WK commissie:

Er zijn nog slechts enkele weken om je in te schrijven voor het WK tennis. U weet wel: de jaarlijkse seizoensafsluiting waarmee het tennisseizoen eindigt met een prachtige apotheose.  

 

Het toernooi start dit jaar op woensdag 1 november en zal alweer voor de elfde keer plaatsvonden. De finales zijn dit jaar op zaterdag 11 november 2017.

 

Het WK tennis is bedoeld voor alle tennissers die lid zijn van een tennisvereniging in de gemeente Woerden of tennissers die lid zijn van een andere vereniging maar die binnen de gemeente Woerden woonachtig zijn. Dit betekent dat ook tennissers van bijvoorbeeld Miland uit Zegveld of Triaq uit Harmelen en LTC Kamerik van harte welkom zijn om de sportieve degens te kruisen gedurende anderhalve week.

 

Dit jaar zal het toernooi gespeeld worden op de parken van TC Woerden en TV Cromwijck.

 

De inschrijvingen stromen binnen. Zorg ervoor dat u zich tijdig inschrijft via de website van toernooi.nl, u heeft nog slechts 3 weken!

 

We hopen dat jullie ook dit jaar weer zo enthousiast zullen deelnemen, wij zullen er in ieder geval alles aan doen om het jullie weer zoveel mogelijk naar de zin te maken.

 

Tot het najaar!

 

WK commissie

(Terug naar boven)


Recreatie Commissie: Halwintercompetitie 2017-2018
   (10-08-2017)

Wintercompetitie op zondag in de blaashal bij TV Cromwijck

Na het succes van vorige jaren organiseren we ook de komende winter weer een competitie op zondagmiddag in de blaashal van 15 november 2017 t/m begin maart 2018. We starten 12 november en zijn klaar voor de Clubkampioenschappen van 2018.

De opzet
Het is een dubbel/mix competitie, waarbij teams tegen elkaar uit komen in de categorieën GD, HD en DD. Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Een groter team en dan elkaar afwisselen  mag natuurlijk ook. Je speelt in je eigen poule steeds tegen een ander team.  Het laatste weekend zijn de finales. De stand in de poule bepaalt dan wie tegen wie speelt.  Je speelt 6 keer gedurende de winterperiode. Dat is 1x in de 3 weken. Een wedstrijd bestaat uit  2x2 wedstrijden van 1 uur. De wedstrijden worden op zondagmiddag en bij veel inschrijvingen ook op zondagochtend gespeeld.

Het inschrijfgeld bedraagt 130 euro per team o.a voor baanhuur en ballen. 

Bij goed weer mag er als beide teams er mee instemmen op de buitenbanen gespeeld worden. Uiteraard is er wel voor de baanhuur van de blaashal betaald.

Meer info of wil je een team aanmelden mail naar rc@tvcromwijck..nl

We hopen jullie allen te mogen begroeten

De recreatiecommissie

 

(Terug naar boven)


Overig: Vanaf 1 oktober tennissen in onze blaashal? Ook niet-leden!
   (10-08-2017)

Wintertennis bij tv Cromwijck

Per
 1 oktober wordt er op banen 8 en 9 weer onze ballonhal geplaatst. Deze overdekte banen zijn dan te huur voor leden en niet-leden! 

Vast contract

In de weekenden, de daluren maar ook hier en daar in de avonduren op werkdagen zijn er nog mogelijkheden voor een vast contract. De prijzen variëren van 390 euro in het weekend en de daluren tot 520 euro op werkdagen na 19.00 uur. Voordeel is dat u 26 weken onder alle weersomstandigheden kunt spelen zonder wachttijden.

Losse verhuur

Wilt u af en toe een uurtje tennissen als het u uitkomt of als de weersomstandigheden te slecht zijn om buiten te spelen. De nog beschikbare uren worden aangeboden voor losse (ver)huur.

Losse uren kunt u maximaal 2 weken van te voren reserveren. Reserveren is heel eenvoudig. Op de site van tv Cromwijck  kunt u een beschikbaar uur opzoeken, reserveren en direct betalen via iDeal.

De tarieven; 10 euro per baan per uur op werkdagen voor 19 uur. 20 euro op werkdagen vanaf 19 uur-22 uur. Daarna 15 euro evenals alle uren in het weekend.

Kortom veel luxe voor een zacht prijsje! Omkleden, douchen kan in het clubhuis van tv Cromwijck. Hier staat ook een koffieautomaat.
Op werkdagen vanaf 19.30 uur is het Cromhuys open als u na afloop een kopje koffie of een biertje wilt drinken.

Interesse?

Ga naar www.tvcromwijck.nl/ tennishal

Onder Tennishal Vast vindt u meer informatie over een vast contract voor het winterseizoen. U kunt
een nog beschikbaar uur in het overzicht selecteren en een aanvraagformulier invullen om de reservering middels een vast contract te realiseren.

Onder Losse uren huren kunt een gewenst uur voor losse huur opzoeken, boeken en betalen. Heeft u vragen mail dan naar

(Terug naar boven)

 

11-10-2017

25 nov Bourgondisch toernooi de luxe 2017

Lees meer...

11-10-2017

25 oktober geen tos ivm Koeienmart!

Lees meer...

25-09-2017

Woerdense Kampioenschappen 2017

Lees meer...

10-08-2017

Halwintercompetitie 2017-2018

Lees meer...

10-08-2017

Vanaf 1 oktober tennissen in onze blaashal? Ook niet-leden!

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...