U bent hier: Home › Vereniging › Beschikbaarheid Banen

Beschikbaarheid Banen

Baanbezetting

TV Cromwijck heeft de beschikking over tien banen (10 Smash Court, waarvan 2 in de winter overdekt). Met het huidige ledental (schommelend rond de 650 leden) is dit (conform de richtlijnen van de KNLTB) ruim bemeten. Het voorstaande hoeft niet te betekenen dat er op ieder moment van de dag of de week altijd direct een baan vrij is. Om de kosten (lees contributie) zo laag mogelijk te houden streeft de vereniging onder andere naar een zo efficiënt mogelijke bezetting van die banen. Daar hebben we een uitstekend afhangsysteem voor zodat een ieder zoveel mogelijk aan zijn trekken kan komen.

Beschikbaarheid Tennishal (baan 8 en 9) Voor de herfst - en wintermaanden, oktober t/m maart

Graag in overleg met halcommissie, klik voor meer info op het balkje links [Tennishal]

Voor beschikbaarheid van de banen klik op: http://www.jiba-afhangbord.nl/content/html/348.asp?vn=83659

Minstens zo belangrijk is het sociale aspect die TV Cromwijck nastreeft: Het verenigingsleven, die mensen door tennis met elkaar in contact  brengt en bindt.

Bovenstaand uit zich in het organiseren en faciliteren van o.a. toernooien, competities, contactdagen (denk aan het "tossen") en tennislessen, waarbij zoveel mogelijk mensen worden uitgenodigd om daar aan mee te doen. Zowel in het organiseren daarvan als aan het meedoen. Gezamenlijk met tennis bezig zijn is de essentie van het verenigingsleven bij TV Cromwijck.

Mocht u er  behoefte aan hebben om even snel van de banen gebruik te maken zonder het risico te lopen dat u middels het afhangsysteem moet wachten op uw beurt, dan hebben we nog wel een aantal tips, zonder dat we dit overigens voor 100% kunnen garanderen.

tips voor maximale kans op beschikbaarheid van een baan:

  • Maandag t/m vrijdag: overdag en 's avonds tot ca. 22.00 uur;
  • Zaterdagochtend en zondagavond tijdens de KNLTB-competitie periode na 19.00 uur;
  • Zaterdagochtend en zondagavond tijdens de KNLTB-competitie periode voor 10.00 uur;
  • Buiten de KNLTB-competitie periode is de gehele zaterdag en zondag (vooral 's avonds) vaak erg rustig;
  • Op feestdagen is het vaak erg rustig

NB: De kantine is niet altijd geopend, maar iedere dag zijn de kleedkamers en toiletten vanaf 9.00 uur tot 22.30 uur toegankelijk en is er toegang tot een koffie- en frisdrank automaat zodat u altijd een verfrissing kunt aanschaffen.


Ogenblik a.u.b. ...