U bent hier: Home › Competitie › KNLTB competitie › Inschrijf info voorjaar 2018

Inschrijf info voorjaar 2018

INSCHRIJVING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 TV CROMWIJCK

Deze mail is alleen voor de senioren bedoeld. Jeugd krijgt via JC bericht om in te schrijven. Selectieteams opgave via de trainers!!

De inschrijving voor de KNLTB voorjaarscompetitie district en landelijk is geopend. Inschrijven is mogelijk per team tot en met donderdag 30 november.

Belangrijk: We hebben de volgende gegevens nodig (van alle spelers); Zie template in bijlage. De captain dient het inschrijfformulier volledig ingevuld ter versturen aan E-mail adres: tc@tvcromwijck.nl

Zorg er dus voor dat je je aanmeldt bij je captain van afgelopen seizoen. Als jouw team evt. stopt, meld dit even aan de TC.

Terugtrekking inschrijving: Indien een ingeschreven team zich terugtrekt, zullen de KNLTB kosten hiervan worden doorberekend aan de captain.

Nieuwe competitieregels: komend voorjaar zullen alle dubbels een 3de set als big tye break worden gespeeld. (tot 10 punten met 2 verschil). Het verkort spelen met het BPS komt te vervallen. Ook wordt het makkelijker om in te vallen; dispensaties zijn niet meer nodig. Zie voor meer info op KNLTB site.

De capaciteit is beperkt: de eerst ontvangen inschrijvingen krijgen voorrang. Vrijdagavond is erg populair geworden: we kunnen maximaal 12 teams plaatsen. Op zaterdag is wat ruimte voor nieuwe teams.

NIEUWE 8/9 competitie: op zondagmiddag/avond: in 2018 gaat TV Cromwijck ook meedoen aan deze competitie vorm. Zie voor meer info de bijlage. Minimaal 4 spelers/sters spelen iedere zondagavond 2 dubbels (DD, HD of GD). Deze competitie telt niet mee voor je speelsterkte en is voor een gezellige tennismiddag/avond. (Afhankelijk van de inschrijvingen gaan we de starttijden vaststellen.)

Een team dient in principe uit 6 personen te bestaan. (6 heren/dames of 3 heren/3 dames voor een mix team). De 8/9 competitie minimaal 4 personen.

Indien je geen team kent of hebt, kun je je ook individueel inschrijven. De TC kan spelers – in overleg - indelen bij bestaande teams. Ook kun je op de inval/reservelijst worden gezet. Invallen gaat altijd ook in overleg met de TC/VCL. (Vereniging Competitie Leider).

Uitsluitend in uitzonderingsgevallen kun je zowel aan de vrijdag/zaterdag (districts) als de zondags (landelijke) competitie meedoen. Geef dit duidelijk aan; je moet dit fysiek wel aan kunnen natuurlijk... Hiervoor is geen dispensatie meer nodig.

Als vereniging hebben we 'recht' op de klassen die we afgelopen voorjaar (2017) hebben bereikt door promotie, degradatie, handhaving in de diverse categorieën. De sterkste teams zullen op volgorde van speelsterkte worden ingedeeld.

Een uitzondering wordt gemaakt voor:

De 17+ en 35+ ploegen op de vrijdagavond worden op basis van actuele rating (ploeggemiddelde) ingedeeld. Zoals de naam al zegt is het DSS dynamisch en worden ploegen op basis van actuele rating op het moment van inschrijven in de juiste klasse ingedeeld.

De HD50+ op vrijdagmorgen speelde altijd in één (open) klasse in de voorjaarscompetitie. Op verzoek van de deelnemers gaat de KNLTB een klasse-indeling maken.

Promotie bij keuze: Indien je als team vindt dat je in aanmerking komt voor promotie bij keuze; stuur dit verzoek aan ons. Hierbij is van belang dat je de actuele ratings/speelsterktes van het team mee stuurt. De KNLTB zal vervolgens dit verzoek in behandeling nemen en kijken of er plek is in de gewenste klasse.

Aanvangstijden senioren: dit is aangegeven op het inschrijfformulier.

De TC maakt een overzicht welk team op welk tijdstip start. Er kunnen geen 'rechten' worden ontleend aan vorige jaren. De TC zal de begintijden per team vaststellen, zodat we optimaal de baancapaciteit kunnen benutten.

De kosten per seniorteam bedragen; 130,= Euro. Hiermee worden de competitiekosten betaald als; tennisballen, KNLTB bijdrage etc. Dit bedrag wordt aan de captain in rekening gebracht. Hij/zij zorgt voor de verrekening met de overige teamleden. Jeugd/junioren teams zijn vrijgesteld van competitie bijdrage. Jeugd die meespeelt in de senioren competitie (zondag) dient ook zijn/haar teambijdrage te voldoen aan de captain.

Op website van TV Cromwijck en de KNLTB vind je informatie over de speeldagen, reglementen etc.

Indien je nog andere vragen hebt, stuur even een mailtje of bel ons even.

Succes met inschrijven.

Met vriendelijke groet,

TV Cromwijck

Technische Commissie

Goos van Toorn (06-41 199820) en Paul Scharrenburg (06-53 140676)

OPROEP TC: We zoeken nog versterking voor onze TC; bel of stuur een mailtje en we bespreken wat je voor onze leuke vereniging kunt betekenen.

E mail: tc@tvcromwijck.nl


Ogenblik a.u.b. ...