U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Technische Commissie: Inschrijving clubkampioenschappen jeugd en sen open
   (16-02-2018)

Beste Cromwijckers,

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor deelname aan onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit kan via toernooi.nl. Ook dit jaar spelen we onze clubkampioenschappen weer in maart. Vanaf zaterdag 10 t/m zondag 18 maart kunnen jullie allemaal uit je winterslaap ontwaken en de tennisrackets kruisen met andere Cromwijckers/sters op ons mooie park. 

Inschrijven kan in alle in toernooi.nl aangegeven categorien. Op basis van de inschrijvingen gaan we de poules indelen en de partijen inplannen. Geef ook je evt. verhindering gelijk door. We proberen hier natuurlijk rekening mee te houden. Check ook de verhinderingen met je dubbelmaatje, zodat jullie samen wel op ons park kunnen spelen in onze toernooiweek. 

Alvast succes met de inschrijvingen en tot medio maart bij Cromwijck!!

(Terug naar boven)


Het Bestuur: Afscheidsreceptie voorzitter Jan Meutzner
   (08-02-2018)

Na maar liefst zevenentwintig jaar bestuurswerk bij onze  tennisvereniging Cromwijck waarvan de laatste zeventien jaar voorzitter is Jan Meutzner gestopt als bestuurder.

 

Hoewel hij het voorzitterschap inmiddels heeft overgedragen willen we zijn vertrek niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hem bedanken voor zijn jarenlange inzet.

 

Het bestuur biedt Jan en zijn partner een afscheidsreceptie aan op zondag 18 maart 2018 van 16.00 tot 17.30 uur (tevens finaledag clubkampioenschappen) met een hapje en drankje in ons clubhuis gelegen aan de Waardsedijk 37, 3448 HV Woerden.

 

Indien u Jan wilt bedanken voor de prettige samenwerking en/of de vele gezellige tennisuurtjes samen, dan bent u van harte welkom!

 

 

 

Het bestuur

tv Cromwijck

(Terug naar boven)


Het Bestuur: Voorzitterswissel bij tv Cromwijck!
   (27-01-2018)

Tijdens de jaarlijkse Algemene ledenvergadering van 22 januari 2018 heeft onze voorzitter Jan Meutzner het voorzitterschap overgedragen aan Ronald Lohr.
Jan had aangegeven niet meer herkiesbaar te zijn. Na  liefst 27 jaar onderdeel uitgemaakt te hebben waarvan 17 jaar voorzitter te zijn geweest vond hij het tijd voor een wisseling van de "macht". 

Als nieuwe voorzitter werd benoemd Ronald Lohr, die reeds enkele jaren als voorzitter van de jeugdcommissie deel uit maakt van het bestuur.

Ronald heel veel succes in je nieuwe rol!

Jan bedankt voor alles wat jij voor onze vereniging hebt gedaan! Uit respect voor de vele jaren trouwe dienst bieden we Jan een afscheidsreceptie aan op
zondagmiddag 18 maart. 

Wilt u afscheid nemen van Jan dan bent u van harte welkom!

Nadere informatie volgt!

Namens het bestuur
Secretaris

 

N

(Terug naar boven)

 

Bouwsteen 'LaatsteNieuwsJsonFormat-Rsp-KV01' niet gevonden!


Ogenblik a.u.b. ...