U bent hier: Home › Competitie › KNLTB Najaarscomp. › Inschrijven & speeldata 2018

Inschrijven & speeldata 2018

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier is in mei aan alle leden gemaild. 

 

Speeldata 2018

  speeldagen inhaaldagen
weeknummer: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
                     
vrijdag 14-sep 21-sep 28-sep 05-okt 12-okt 19-okt 26-okt 02-nov 09-nov 16-nov
zaterdag 15-sep 22-sep 29-okt 06-okt 13-okt 20-okt 27-okt 03-nov 10-nov 17-nov
zondag 16-sep 23-sep 30-okt 07-okt 14-okt 21-okt 28-okt 04-nov 11-nov 18-nov

 

Aan: alle spelers/sters van TV Cromwijck

 

Inschrijving najaarscompetitie 2018 en senioren is gesloten en de teams zijn ingedeeld.

Hieronder volgt nog wat toelichting over de inschrijving: 

De inschrijving voor de KNLTB najaarscompetitie is geopend.

De captain dient een lijst in met spelers/sters aan het E-mail adres: jeugdjc@tvcromwijck.nl en seniorentc@tvcromwijck.nl. Jeugdspelers opgeven bij de JC evt. in overleg met Wesley. 

Zorg er dus als speler voor dat je je b.v. aanmeldt bij je captain van afgelopen seizoen. Nieuwe teams kunnen zich ook inschrijven. Er kan worden ingeschreven voor de volgende competities; zie inschrijfformulier.

De inschrijvingen dienen met je actuele speelsterke te worden gedaan. Dit is van belang omdat op basis van de gemiddelde speelsterkte van je team de indeling in de diverse klassen plaatsvindt. Gebruik hiervoor uitsluitend het bijgevoegde inschrijfformulier (Excel); dit formulier compleet invullen met alle gegevens van al je teamleden erbij.

De jeugd speelt alleen op zondag; aanmelding bij voorkeur per team en loopt via de jeugdcommissie. LET OP: De JC en de trainers zullen een voorstel maken voor de teamindelingen voor de jeugd. Voor de jeugdselectie geldt: meedoen!!

Je kunt ook bij de trainers om informatie vragen.

Speeldata en toernooien:
Zie onderstaand schema; er wordt 7 rondes gespeeld. Toernooien hebben voorrang op deze competitie. Er worden geen Clubkampioenschappen bij ons gehouden gedurende deze competitie. (wel de wintercompetitie en All Woerden eind okt/begin nov)

Teamsamenstelling en gegevens spelers/sters:
Een team dient in principe uit 6 personen te bestaan. (6 heren/dames (meisjes/jongens) of 3 heren/3 dames (meisjes/jongens) voor een mix team). Indien je geen team kent of hebt, kun je je ook individueel inschrijven. De TC of JC kan spelers indelen bij bestaande teams. Ook kun je op de invallijst worden gezet; indien er dan een team op een bepaalde speeldag niet compleet is, kun je meedoen als je beschikbaar bent.

Competitie-indeling KNLTB

Als vereniging hebben we geen 'recht' op de klassen die we afgelopen najaar (2016) hebben bereikt door promotie, degradatie, handhaving in de diverse categorieën. De sterkste teams zullen op volgorde van speelsterkte worden ingedeeld. Het gaat dan om de speelsterkte die in november 2016 wordt vastgesteld door de KNLTB en dus in 2017 op je pasje staat. De najaarscompetitie 2017 wordt op basis hiervan door de KNLTB ingedeeld in klassen.

Promotie bij keuze. Indien je als team vindt dat je in aanmerking komt voor promotie bij keuze; stuur dit verzoek aan ons. Hierbij is van belang dat je de actuele ratings/speelsterktes van het team mee stuurt. De KNLTB zal vervolgens dit verzoek in behandeling nemen en kijken of er plek is in de gewenste klasse.

Aanvangstijden:
Voor alle seniorenteams op zaterdag en zondag, geldt een variabele aanvangstijd tussen 10.00 en 13.30 uur. De TC zal de begintijden per team vaststellen zodat we optimaal de beperkte baancapaciteit kunnen benutten.

Op website van TV Cromwijck http://www.tvcromwijck.nl en op die van de KNLTB vind je informatie over de speeldagen, reglementen etc. Indien je nog andere vragen hebt, stuur even een mailtje of bel ons even.

Kosten:
De kosten per seniorteam bedragen; 130,= Euro; deelname van de jeugdteams is gratis. Hiermee worden de competitiekosten betaald als; tennisballen, KNLTB bijdrage etc. Dit bedrag wordt aan de captain in rekening gebracht. Hij/zij zorgt voor de verrekening met de overige teamleden. 

Terugtrekking inschrijving: Indien een ingeschreven team zich terugtrekt, zullen de kosten hiervan worden doorberekend aan de captain.

Succes met inschrijven!


Met vriendelijke groet,

TV Cromwijck
Jeugd Commissie (
jc@tvcromwijck.nl)

Ronals Lohr (0646 446042), Sandra Broerse (0637 348895)

en

Technische Commissie (tc@tvcromwijck.nl)

Henry le Noble (0653 392893), Paul Scharrenburg (0653 140676) en Goos van Toorn (0641 199820)


Ogenblik a.u.b. ...