U bent hier: Home › Barcommissie › Kassasysteem

Kassasysteem


****** Belangrijk ******

Aan alle leden van TV Cromwijck

Zoals sommige van u al gezien of zelf al mee gewerkt hebben, is er achter de bar een nieuw kassa systeem geplaatst.

Het is een zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem met als bijkomend voordeel dat u nu ook met PIN kunt betalen.

Tevens wordt de mogelijkheid geboden om d.m.v.  “PIN”  uw  KNLTB tennispas op te waarderen met een bedrag naar uw keuze. Met dit bedrag kunnen dan consumpties aan de bar afgerekend worden zonder dat u contant geld mee behoeft te nemen. Aan deze manier van opwaarderen zijn geen transactie kosten verbonden.

Daarnaast wordt het mogelijk om van thuis uit uw tennispas, via i-Deal op te waarderen door middel van uw eigen login en wachtwoord. Uw kunt daar binnenkort een mail van verwachten met uitleg hoe te handelen, dit wordt verzorgt door Le Credit Sportif,  de beheerder van het kassa betaal systeem.

Wij moeten u vermelden dat het opwaarderen via i-Deal 80 ct. kosten per transactie  met zich meebrengt, maar het voordeel is dat u dan niet met contant geld of PIN pas over straat hoeft.

Uw tegoed op uw tennispas is gekoppeld aan uw KNLTB / T.V. Cromwijck lidmaatschapsnummer.  Er kan dus alleen bij T.V. Cromwijck mee betaald worden.

Bij verlies van uw tennispas blijft het tegoed gekoppeld aan uw lidmaatschapsnummer en is voor anderen dus van geen waarde, en kunt u via uw login het tegoed blokkeren. Als u dan een nieuw tennispasje aanvraagt bij de leden administratie, kan u na het deblokkeren weer beschikken over uw tegoed.

Wel willen wij u er op wijzen dat u altijd zelf verantwoordelijk blijft voor uw tennispas.

We hopen zo u een extra service te kunnen bieden en wensen u veel gebruiksplezier van de kassa en zijn betaalmogelijkheden.

 

Met vriendelijke groet,

Barcommissie van T.V. CromwijckOgenblik a.u.b. ...