U bent hier: Home › Jeugd › Jeugd kalender › Activiteiten

Activiteiten

Door de Jeugdcommissie worden er verschillende activiteiten georganiseerd, hieronder de verschillende activiteiten beschreven:

Competitietraining

De competitietraining is een dag die wordt gehouden voor alle jeugdleden die competitie spelen. Op deze dag gaan ze tegen teams van andere tennisverenigingen in de omgeving wedstrijden spelen om alvast te trainen voor de competitie.Deze training wordt afwisselend georganiseerd door de 3 tennisverenigingen van Woerden

Warming-up toernooi

Het warming-up toernooi is voor alle jeugdleden van TV Cromwijck. Dit toernooi is bedoeld om aan het begin van het seizoen met een leuke activiteit te beginnen. Dit jaar is er de mogelijkheid om kleding te passen voor de competitie voorafgaand aan het toernooi.

Info-avond competitie

De informatieavond van de competitie is bestemd voor alle jeugdleden die competitie spelen en hun ouders. Hier wordt de nodige informatie over de competitie door de jeugdcommissie vertelt.Dit jaar zal er een spreker zijn die wat komt vertellen over het mentale aspect voor zowel ouders als kinderen .

Mini Wk.

Elk jaar wordt het Mini  Woerdens kampioenschap gehouden. Dit toernooi is bedoeld voor alle tennissende jonge kinderen van Woerden. De kinderen spelen alleen op een mini- of driekwart tennisveld. De uiteindelijke winnaar is de Woerdense tenniskampioen van het jaar. De organisatie van het toernooi circuleert onder de drie verenigingen.

Jeugd clubkampioenschappen

Voor deze kampioenschappen kunnen alle jeugdleden zich inschrijven. De leden spelen onderling wedstrijden tegen elkaar, het is daarom leuk als zoveel mogelijk jeugdleden mee doen. De winnaars zijn de clubkampioenen van het jaar.

Abn ambro tennistoernooi

De jeugd van TV Cromwijck heeft  elk jaar een  uitje naar het  ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. Dit toernooi behoort al jaren tot de meest prestigieuze sportevenementen van Nederland. De kinderen kunnen naar wedstrijden kijken van de wereldtoppers, maar ook zelf tennissen op het tenisplaza. Dit is een dag waar alle jeugdleden naar uit kijken.

 


Ogenblik a.u.b. ...