Vooraf boeken gewijzigd naar 7 dagen van te voren: 08.00 uur 's ochtends!

21 mei 2021


Beste lid,

Er komen regelmatig vragen binnen over hoe lang van te voren je een baan kunt reserveren en klachten dat je heel vroeg op moet staan (of zelfs 's nachts moet boeken) om het gewenste uur te kunnen bemachtigen.

Nu het reserveringssysteem hierin voorziet hebben we het vroegste moment gezet op 8 uur 's ochtends 7 dagen van te voren. Dus vanaf morgenvroeg 22-5  8.00 uur kun je voor volgende week zaterdag 29-5 boeken. Daarmee geven we meer mensen de kans om er "vroeg" bij te zijn! 

Ook is er al een aantal keren gevraagd om verschillende starttijden per baanblok te hanteren in verband met de drukte bij het wisselen en straks de toeloop naar de kantine.  Ook dit wordt binnenkort mogelijk. We zoeken nog naar een geschikte werkwijze om de overgang naar de nieuwe starttijden zo vlotjes mogelijk te laten verlopen!

Nogmaals wijzen we er op dat de padelbanen vanaf 1 juni alleen met (direct invoeren van) 4 spelers te reserveren!!!
De bezetting van de banen en dan vooral de 2 padelbanen blijft torenhoog. We hebben als bestuur al maatregelen genomen om het gebruik van de (padel) banen door introducees tijdens spitsuren te beperken. Inzet is dat leden voorrang hebben. 
Tijdens de doordeweekse avonden tussen 19.00u en 22.00 uur (alle banen)  en voor de padelbanen ook de gehele vrijdag mag er daarom niet met introducees gespeeld worden.

Het valt ons op dat velen (>60%) een baan reserveren met vermelding van maar 2 of 3 spelers en dan toch  met 4 spelers spelen. Dat is om verschillende redenen niet wenselijk;

- we kunnen niet controleren of de 3e of 4e speler een lid of een introducee is en daarmee ook niet de betaling van de (eventuele) introducee plaatsen.
- We hebben niet alle spelers in beeld voor de Covid19 registratie. Als er een brononderzoek zou moeten plaatsvinden dan beschikken we niet over de gegevens van alle spelers.

Daarom heeft het bestuur besloten dat vanaf 1 juni er geen padelbaan meer gereserveerd kan worden als er niet direct 4 spelers worden ingevoerd.  Gasten (introducees) toevoegen kan alleen tijdens de toegestane uren! Er kan dus niet meer met tweeën padel gespeeld worden. Dat doen we vanwege de torenhoge bezetting en het feit dat de padelbanen niet bedoeld zijn om enkelspel te spelen. Zo willen we zo veel mogelijk leden de gelegenheid geven om regelmatig van de padelbanen gebruik te kunnen maken. 

Uiteraard evalueren deze maatregel regelmatig en kijken of er aanpassingen nodig zijn. Verder werken we hard aan de realisatie van de nieuwe banen en als deze over een aantal maanden liggen dan kunnen deze maatregelen er weer af.

Nog iets waar vaak onduidelijkheid over is; als de baan na jullie leeg blijft of een andere baan ligt leeg mag je gewoon doorspelen! 

Zijn er vragen/opmerkingen mail naar [email protected]  

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden