Vanaf zaterdag 25 sept Corona vaccinatie Check als je plaats neemt in clubhuis!

24 september 2021


Het zal je vast niet zijn ontgaan dat je vanaf aanstaand weekend de coronacheck app moet tonen in de horeca. Dat geldt ook voor sportkantines! Maar alleen als je binnen zittend of staand een consumptie nuttigt! 

Dus als je voor/na je wedstrijd, training of vrij spelen binnen wilt plaatsnemen in het clubhuis, moet je de coronacheck app laten scannen aan de bar. Een geprinte versie van je Corona Check QR code volstaat ook.  Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder!  Ben je 14 jaar of ouder dan dien je tevens een ID bewijs te laten zien.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Zit je buiten (op het terras) ? Dan hoef je je niet te laten checken.  Ga je even naar binnen om een drankje of om wat te eten te halen of het toilet te bezoeken dan ook niet!

Ga je binnen plaats nemen?
Dan moeten jij en je gezelschap zich allemaal laten scannen aan de bar. Vergeet je telefoon of geprinte Corona Check bewijs en ID bewijs niet als je van plan bent om binnen te gaan zitten.

We begrijpen dat het voor jouw als bezoeker niet ideaal is, maar wij hebben de regels niet bedacht. De vrijwilliger die achter de bar staat en jou om je bewijs vraagt, doet dit omdat het nou eenmaal aan ons gevraagd wordt vanuit de overheid. De bardienst heeft hiervoor een scanapparaat achter de bar.  

Speel je competitie! Geef deze informatie ook door aan je teamgenoten en informeer je tegenstanders bij aankomst!

We rekenen op jullie begrip.  

Verder wordt er dit weekend en de komende dagen hard doorgewerkt aan de opbouw van de nieuwe padelbanen. Betreed het bouwterrein niet!    

Alvast bedankt!   

Het bestuur  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden