Vanaf donderdag 19 november mag er weer gedubbeld worden!

17 november 2020


Na de persconferentie van vanavond heeft de KNLTB net bevestigd dat er vanaf donderdag  (gehele dag) weer gedubbeld mag worden en bij training weer 4 spelers (excl. trainer) op één baan mogen. Voor rest gaan we terug naar de Covid19 maatregelen die 2 weken geleden golden. Deze blijven tot  half december van kracht. Begin december wordt in een nieuwe persconferentie beknd gemaakt hoe dan verder!

Dit zijn de maatregelen vanaf 19 november nog eens op een rijtje:
o   Vrij spelen blijft zowel buiten als in de hal mogelijk; zowel enkel als dubbel. Dubbelen bij tennis en padel kan, mits er bewust altijd 1,5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Volwassenen vanaf 18 jaar vermijd dat je binnen 1,5 m komt en houd altijd minimaal 1 racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten en geef geen high fives. Het besmettingsrisico is volgens de experts bij dubbelspel gering.
o   Geen tossen en andere evenementen
o   Vooraf  afhangen op afstand (via app of site) blijft verplicht
o   Registratie via QR code niet meer nodig! Iedere speler in het reserveringssysteem wel!
o   Training blijft mogelijk; maximaal 4 personen (excl. trainer)
o   Iedereen van 18 jaar en ouder dient altijd 1,5 meter afstand in acht nemen.
o   Niet eerder dan 10 minuten voor aanvang aanwezig en na afloop gelijk park verlaten. Clubhuis (lees kantine) is dicht. Alleen toilet en AED/Verbanddoos zijn voor noodsituaties bereikbaar o        o  Houd je aan de hygiënemaatregelen ( zie posters langs de banen)
o  Het park mag alleen betreden worden door spelers (die afgehangen hebben) en trainers. Toeschouwers of ouders van trainende kinderen mogen niet op het park! In de hal spelen is ( voor huurders) mogelijk.  De luchtkwaliteit in de hal voldoet aan de ventilatie en CO2 eisen die door de KNLTB en NOC/NSF zijn opgesteld. 
o   Heb jij of een van je huisgenoten klachten, ben je in quarantaine of positief getest blijf dan thuis!!!!!!!! -            

Mochten er vragen zijn mail dan naar [email protected]

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden