T.V. Cromwijck vanaf 1 april 2019 Rookvrij

01 april 2019


Tijdens de algemene ledenvergadering is unaniem ingestemd met het voorstel om onze vereniging rookvrij te maken. We sluiten daarmee aan bij de groeiende groep sportverenigingen binnen Woerden die hiertoe besluit. Dat betekent dat er niet meer gerookt kan worden bij de banen, op het terras of elders op het park. De enige uitzondering is  aan de zijkant (kant hockey) van het clubgebouw. Daar wordt een zone gecreëerd waar de verstokte roker terecht kan. Daarmee voorkomen we dat er bij de ingang van het park gerookt gaat worden.
 
Waarom rookvrij?
Hoewel bijna iedereen weet dat roken niet gezond is, gaat er toch een aantrekkingskracht van uit: zien roken doet roken. Omdat roken, ook meeroken, schadelijk is voor de gezondheid willen we ons steentje bijdragen om te voorkomen dat de jeugd gaat roken.  

Iedereen blijft welkom op ons park, ook rokers! Wel vragen we hen om alleen op de nieuwe ‘rookplek’ te roken. De komende tijd nemen we concrete maatregelen en maken we op het park kenbaar dat er niet meer gerookt mag worden. Zie je iemand roken op het terrein? Help elkaar er aan te herinneren dat we als Cromwijck een nieuw rookbeleid hebben.
 
Dit nieuwe beleid gaat in per heden 1 april 2019.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303