Start aanleg padelbanen

07 oktober 2019


Na twee jaar voorbereidingen gaan we nu echt beginnen met de aanleg van de padelbanen. Zoals je ziet wordt het terrein nu bouwrijp gemaakt door de gemeente. Dit betreft het weghalen van de bovenliggende gronden. Dit gebeurt via de wielerbaan aan de achterzijde. Daar zullen we in eerste instantie nog niet zo heel van merken, hoewel we ook al starten met het weghalen van de hekken. De afgegraven  gronden worden op het achterste deel van het terrein verspreid. In de weken er na wordt de grond voor de padelbanen uitgegraven. Daarmee maken we en afscheiding die ook als tribune kan worden gebruikt. Het benodigde materieel hiervoor en het materieel benodigd bij de aanleg van de banen wordt wel via de hoofdingang binnengereden. Dit kan enige overlast met zich meebrengen. Zodra de banen zijn geleverd uit Spanje (= geen Sint bestelling overigens)) gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bouw van de kooien en de aanleg van de banen. Hoe snel dit gaat is erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Met Padel Service samen streven we er naar om 'uiterlijk eind januari 2020' de banen speelklaar te hebben. We hopen rond diezelfde periode de verbouwing van de achtergevel van het clubhuis te hebben afgerond.

Via onze website houden we jullie op de hoogte van de voortgang.  Namens onze vereniging coördineren Bert de Goey en Gerard Slagter de werkzaamheden.

Wil je mee helpen om padel op de te kaart zetten binnen de vereniging en daar buiten (marketing/communicatie/activiteiten) dan laat het weten. Mail naar [email protected] 

Het bestuur 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden