Spaar voor jezelf en voor T.V. Cromwijck 2,5% spaartegoed bij Twinsport. Plus gratis grip en racketcheck in de Twinsport winkel!

16 mei 2020


Beste Cromwijck leden,

Eén van onze hoofdsponsoren, Intersport-Twinsport, heeft voor al onze leden en voor onze club een hele mooie aanbieding. Download vandaag nog de gratis INTERSPORT VIP App en maak een account aan.

Hiermee spaar je voor jezelf over al je aankopen 2,5% spaartegoed die je bij je volgende aankoop al kan inzetten. Het mooie is dat je nog extra kan sparen voor T.V. Cromwijck door je te koppelen aan onze vereniging. Hoe dit gaat kan je zien in de pdf-bijlage of klik hier voor de handleiding. Bij stap 6 dient een activatie code ingevuld te worden. Deze code is voor ons cromwijck. Wanneer je dit gedaan hebt ontvangt T.V. Cromwijck eveneens 2,5% spaartegoed over al je aankopen. De club kan dit tegoed inzetten voor de aanschaf van wedstrijdballen, tegoedbonnen bij toernooien etc, wat ons allemaal weer ten goede komt. Als extra service biedt Intersport-Twinsport nog extra een gratis grip en racketcheck in de nieuwe Superstore aan de Jaap Bijzerweg 3. Neem je racket mee, laat je VIP App zien, gekoppeld aan T.V. Cromwijck en je wordt verder geholpen. Deze gratis actie loopt tot en met 24 mei. Voor iedereen een win-win-win situatie: voor jezelf, voor de club en voor één van de locale ondernemers!

Het Bestuur

Registratie VIP.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden