Schrijf je nu in voor de WK (Woerdense Kampioenschappen) tennis en padel!

13 oktober 2021


Het veertiende WK tennis komt eraan! Op woensdag 3 november 2021 start alweer voor de veertiende keer het Woerdense Tenniskampioenschap (het WK), de finales zijn dit jaar op zaterdag 13 november 2021. 

Wat in 2007 als een eenmalig initiatief werd georganiseerd voor zo’n honderd deelnemers, is inmiddels uitgegroeid tot de niet meer weg te denken seizoensafsluiting voor tennissend Woerden waarop ieder jaar een paar honderd spelers actief zijn. Het WK tennis is bedoeld voor alle tennissers (nu ook padel-spelers) die lid zijn van een tennisvereniging in de gemeente Woerden of tennissers/ padel spelers die lid zijn van een andere vereniging maar die binnen de gemeente Woerden woonachtig zijn. Dit betekent dat ook spelers van Miland uit Zegveld,Triaq uit Harmelen en Kamerik van harte welkom zijn om de sportieve degens te kruisen gedurende anderhalve week. Ieder jaar wordt in een groot aantal categorieën om de prijzen gestreden. Zowel voor de allerjongste jeugd als voor de meest ervaren senioren zijn categorieën beschikbaar om in deel te nemen. Bovendien kan dit op ieder gewenst niveau, zodat op de banen zowel competitiespelers als recreanten te vinden zullen zijn.

Dit jaar zal het toernooi gespeeld worden op de parken van TV VEP en TV Cromwijck. Doordeweeks zullen vanaf 15.30 uur de eerste ballen worden geslagen door de jeugdspelers en zal tegen de avond de overgang plaatsvinden naar het seniorentoernooi. In het weekend beginnen we rond 9.30 uur met de eerste wedstrijden. Nieuw dit jaar, is dat naast tennis ruimschoots gelegenheid om mee te doen aan het Padeltoernooi . Heb je al vaker padel gespeeld dan is het natuurlijk hartstikke leuk ook eens met een padeltoernooi mee te doen. Maar ook als je nog maar een beginnend padelspeler bent, dan is het WK een mooie gelegenheid meer ervaring op te doen. Deelname is ook mogelijk aan zowel het tennis- als aan het padeltoernooi.

Heb je vragen over Padel? Neem gerust contact met ons op via [email protected] Hoewel het tennis en padel op de eerste plaats komt, staat het toernooi ook in het teken van gezelligheid. Ieder jaar staat het toernooi in het teken van een thema en worden de tennisparken helemaal in de juiste sferen gebracht. De deelnemers van eerdere edities hebben het nu nog over het grote casino tijdens het Las Vegas thema en over de ongelooflijke engerds tijdens het Halloween thema. Dit jaar is het thema: ITALIE. De parken zullen worden omgetoverd in mediterrane sferen. Uiteraard hopen wij dat de deelnemers ook dit jaar, als de coronamaatregelen het toelaten, tijdens het eindfeest weer helemaal uit hun dak gaan.. Het eindfeest is na de finales op 13 november. We kunnen alvast verklappen dat we er in zijn geslaagd een heel leuke act te regelen voor die avond.

Traditiegetrouw zal ook dit jaar op de eerste zaterdag van het toernooi een heel leuke avond worden georganiseerd bij VEP. De voorbereidingen zijn in volle gang en we kunnen er nog niet te veel over verklappen maar houd zaterdag 6 november vrij!

De inschrijving voor dit jaar is weer geopend en u kunt zich inschrijven via de website van toernooi.nl en via deze link: Toernooi.nl - WK Tennis 2021 - Organisatie.

Inschrijven kan tot en met 24 oktober.

We hopen dat jullie ook dit jaar weer zo enthousiast zullen deelnemen, wij zullen er in ieder geval alles aan doen om het jullie weer zoveel mogelijk naar de zin te maken.  

Tot het najaar!   

Met vriendelijke groet 

De WK commissie 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden