Padelbanen 3&4 klaar voor gebruik!

01 oktober 2021


Het is zo ver! Een nieuwe mijlpaal voor tv  Cromwijck.  Padelbanen 3&4 zijn klaar voor gebruik! Met bijna 800 leden (en een ledengroei van 53% sinds 1-1-2020) is de keuze van bestuur en leden om zeer snel door te pakken en het aantal padelbanen uit te breiden van 2 naar 4 gerechtvaardigd gebleken.

Maar deze uitbreiding was niet mogelijk geweest zonder:

0  de positieve instelling van de leden ten aanzien van padel. Tijdens de algemene ledenvergadering begin dit jaar werden ons uitbreidingsplannen warm omarmd.    

0  de vele leden, die ingeschreven hebben op de Obligatielening Padelbanen 3&4. Binnen enkele weken haalden we meer dan het streefbedrag van 75.000 euro op!

0  de inzet van de vele vrijwilligers, die hielpen bij de voorbereiding, planning en realisatie van dit project. Honderden uren vrijwilligerswerk zitten er in, duizenden appjes zijn verstuurd omdat we  onderweg de nodige tegenslagen hadden. Dank aan alle bestuursleden en andere vrijwilligers. Zonder iemand tekort te willen doen wil ik toch een paar vrijwilligers met naam noemen Sunny, Hans, Gerard; Dank voor jullie tomeloze inzet!

Nu kunnen we er van gaan genieten!

Vanavond worden er al de eerste competitiewedstrijden op gespeeld en vanaf morgen 2 oktober zijn de banen ook te reserveren via de KNLTB Clubapp.

Heel veel speelplezier!

Heb je vragen/opmerkingen of wil je toetreden tot ons vrijwiliggerskorps? Mail naar [email protected]  

Onze vereniging groeit en bloeit dus we hebben steeds meer handjes nodig! 

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden