KNLTB Voorjaarscompetitie: Toptennis bij tv Cromwijck

01 april 2019


Verdienstelijk debuut Cromwijck in 1e klasse
 
Op een druk bezocht en zonnig tennispark maakte het eerste team van TV Cromwijck op zondag 7 april haar debuut in de eerste klasse mix van de landelijke tenniscompetitie. Tegenstander bij deze eerste wedstrijd was Festina uit Amsterdam. Kopvrouw Ilona Somers was dichtbij haar overwinning, maar na een spannende derde set ging de overwinning toch naar Festina. Kopman Nevrela moest na een hoogstaande wedstrijd eveneens de tegenstander feliciteren. De debutanten bij Cromwijck, de jonge Ward aait el Bachir en Joris Hoogland, lieten echter meteen zien waartoe ze in staat zijn: beiden wonnen hun enkelpartij in twee sets.  Ook het herendubbel Nevrela en Hauwert wist de Amsterdamse tegenstanders, nota bene tot vorig jaar nog full time tennissers, te verslaan en de punten in Woerden te houden. Na de mixpartijen stond er 3-5 op het scorebord. Geen onverdienstelijke uitslag tegen een tegenstander die mee kan doen in de top van de 1e klasse.
 
Zondag 14 april speelde men thuis tegen Domstad 2. 
Tegen deze toptegenstander werd helaas met 2-6 verloren. Alleen Ilona won haar single partij en Michal Nevrela en Kika Hoogendoorn wonnen hun mixpartij. In de andere wedstrijden gaf tv Cromwijck goed partij maar moest helaas toch de meerdere erkennen in de tegenstanders uit Utrecht.   
 
Paasmaandag 22 april gaat het team op bezoek bij Zandvoort 4
 
Thuis spelen dan:

team Cromwijck 2 tegen  Be Quick 2        (3e Klasse)
team Cromwijck 4 tegen  LTV Lelystad 2  (4e Klasse)


Dus komt dat zien!

Met dank aan onze sponsoren die dit mogelijk maken en gezorgd hebben dat onze selectieteams ook weer in mooie outfits de baan betreden!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden