KNLTB Voorjaarscompetitie afgesloten: Team 1 handhaaft zich in de 1e klasse!

28 mei 2019


Het eerste mixteam van TV Cromwijck heeft een uitstekende prestatie geleverd dit seizoen door zich te handhaven in de 1e klasse mix zondag. Coach Abramsen: "Echt een prima prestatie van dit team. We hebben er hard voor gewerkt en dat heeft zich uitbetaald". De laatste uitwedstrijd werd met 6-2 gewonnen tegen Ready Oldenzaal. Het team bestond grotendeels uit dezelfde spelers als het kampioensteam van vorig jaar. Ilona Somers, Kika Hogendoorn, Melvin Hauwert en Michal Nevrala vormden de basis voor deze prestatie. Zij waren de vaste kern die met hun ervaring de nodig punten binnen brachten. Ze werden dit jaar uitstekend gecompleteerd met Warda Ait el Bachir en de bij Cromwijck teruggekeerde Harmelenaar Joris Hoogland. Zowel Warda (14 jaar) als Joris (19 jaar) hebben laten zien prima uit de voeten te kunnen op dit niveau en ook nog flinke stappen te kunnen zetten. Ze doen dat o.a. door internationale toernooien te gaan spelen deze zomer.  Voor de Woerdense tennisliefhebber is dit alles goed nieuws: ook volgend jaar weer tennis op hoog niveau in Woerden. 
 
Tv Cromwijck 2 deed het uitstekend in de 3e klasse. Zij deden lang mee voor de titel maar blessures speelden het team parten. Maar een 2e plek is al een prestatie van formaat!
 
Ook in de andere selectieteams zag je spelers/speelsters groeien door het hoge niveau waarop zij speelden. De meeste teams dwongen handhaving af. Een puike prestatie!   
 

Met dank aan onze sponsoren die dit mogelijk maken en gezorgd hebben dat onze selectieteams ook weer in mooie outfits de baan betraden!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden