Introductiecursus Padel

17 mei 2020


Eindelijk is het dan zo ver. Morgen worden de padelbanen opgeleverd. Wat is het prachtig geworden. Dat betekent dat  ze vanaf 17.00 uur in gebruik worden genomen en op afstand afgehangen kunnen worden op dezelfde wijze als de tennisbanen.
Let op ook bij Padel mag er vooralsnog alleen enkel gespeeld worden (max. 2 personen per baan) en jeugd <19 jaar mag alleen onder begeleiding van trainer padelen. Er mag wel aan meer dan 2 personen training gegeven worden. 

Tennisschool Netwerk biedt leden een introductiecursus van 4 lessen voor 55 euro (in groep van 3-4 personen aan. Interesse mail Tennisschool Netwerk  Charles.  Padelrackets zijn ook te leen van de vereniging. De padelcommissie zal ons binnenkort informeren over de activiteiten die georganiseerd gaan worden omtrent de introductie van padel. Daarbij zijn we uiteraard afhankelijk van wat de COVID19-spelregels na 1 juni mogelijk maken.
Voor niet-leden bieden we vanaf 1 juni een aantrekkelijk Zomerlidmaatschap aan. (gecombineerd padel en tennis) en ook te boeken inclusief de introductiecursus voor padel. 

Het Bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden