Interne laddercompetitie tennis &padel bij tv Cromwijck

01 november 2023


Naast de interne vrijdagavond padel wintercompetitie en de halwintercompetitie op zondagmiddag in de blaashal, welke half november starten en inmiddels volgeboekt en gepland zijn wordt er gedurende de winter ook weer een
interne laddercompetitie aangeboden voor tennis en padel.

Dit doen we digitaal via Clubladder van Sportconnexions.com. Intern betekent in dit verband alleen voor leden van tv Cromwijck. De deelnemers van vorig jaar zijn al apart benaderd. De ladder competitie is echter alleen maar leuk als er veel deelnemers zijn, anders speel je vaak tegen dezelfde tegenstanders.

Het woord ladder zegt het al. Als je wint klim je op de ladder en kun je een andere “winnaar”uitdagen. Verlies je dan zak je terug en probeer je door een overwinning op een andere “verliezer” te stijgen op de ladder.

Je maakt zelf met de tegenstander een afspraak over het moment wanneer je speelt en reserveert zelf een baan. Daarnaast spreek je af of je op tijd speelt of om 2 gewonnen sets met wel of geen super T-break. Wij hebben de laddercompetitie in 3 onderdelen verdeeld namelijk in tennis enkel, tennis dubbel en padel dubbel. Bij alle 3 de onderdelen spelen we dames en heren door elkaar heen.

Je kan je opgeven via de volgende links:

Tennis Enkel
Tennis Dubbel 
Padel 

Contactpersoon is Sandra Broerse  [email protected]

De competitie start vanaf 13 november! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303