INSCHRIJVING TENNIS VOORJAARSCOMPETITIE 2021 - UITERLIJK 13 DECEMBER

15 november 2020

Beste leden,

Met spanning wachten we af hoe het de komende weken/ maanden verder gaat met de pandemie en de daarbij horende Covid19 maatregelen. Zodra er wijzigingen zijn informeren we jullie daar over. Toch worden er al volop plannen gemaakt voor 2021. Zoals het openen van de inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie tennis 2021.  

Inschrijving KLTB Voorjaarscompetitie tennis 2021 geopend
Jullie kunnen je vanaf vandaag weer inschrijven voor de KNLTB tennis Voorjaarscompetitie 2021. We houden samen met de KNLTB voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie en zullen hier vanzelfsprekend waar nodig tijdig op anticiperen. Wil je de tenniscompetitie meedoen met je eigen team? Lees goed het bijgevoegde opgave formulier en mobiliseer je team. Laat je captain het team inschrijven vóór 13 december  a.s. door het volledig ingevulde opgave formulier te sturen naar [email protected]
Meer informatie vind je hier.

Ben je jeugdspeler?
De jeugdspelers worden ingedeeld door de Jeugd Commissie en Wesley Quispel. Heb je vragen daarover neem dan contact op met [email protected]
Wil je padelcompetitie spelen?
De voorjaarscompetitie padel zal dit jaar starten op 11 juni na de tenniscompetitie en eindigen eind juli. Daarnaast organiseert de KNLTB op 5 zondagen in april en mei een “Triple-Double” competitie. Hierbij worden 3 dubbelwedstrijden gespeeld met 3 spelers per team, waarbij iedere speler dus 2 wedstrijden speelt. Binnenkort ontvangen jullie hier meer informatie over.

Voor de tennis voorjaarscompetitie zien we jullie inschrijvingen weer graag tegemoet en we hopen natuurlijk allemaal op een competitie met geen of minimale benodigde maatregelen.

De technische commissie 
[email protected]

2021 TV_Cromwijck_opgave_tennis_voorjaarscompetitie.xlsx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden