13 tot 20 juli tvCromwijck/ OJT Stad Woerden Trainingsweek

03 juli 2019


Beste jeugdspelers,

13 juli start het OJT ‘Stad Woerden’ jeugdtoernooi op T.V. Cromwijck. In deze week krijgen jullie weer de mogelijkheid om getraind en begeleid te worden. Charles Abramsen trainer en coach van team 1 TV Cromwijck  en hoofdtrainer Wesley Quispel TV Cromwijck zullen de begeleiding samen met een aantal andere trainers verzorgen.  

Positieve coaching begint met jezelf. Als je jezelf niet kunt coachen is het ook moeilijk om gecoacht te worden. We gaan uit van de kracht van de speler en stimuleren de succesbeleving. Ga uit van je eigen kracht en blijf niet te lang stil staan bij je tekortkomingen. Dit jaar zetten we het plan door van vorige jaar FIGHT BUT BE KIND. Denk hierbij aan het spelen met een smile/aardig zijn voor jezelf en respect hebben voor je tegenstander. Je mag winnen maar je moet niet winnen. Leer waarnemen zonder te oordelen. Geloof en hou vast aan je spelplan. Wij hebben vorig jaar waargenomen dat door deze trainingsweek veel spelers zich mentaal beter bewust gingen worden op onder ander gedrag, respect, toewijding en   spelplan. In verband met de schoolvakantie voor de basisscholen hebben we dit jaar weer gekozen voor 2 programma's.

Het programma voor de kids van de bassischool ziet er als volgt uit:   Spelers die in deze week nog naar school gaan trainen op zaterdag 13 juli en zondag 14 juli 2019 van 9.45 uur tot 12.30  uur.

Het programma bestaat uit:
1) Ontbijt 10:00  Spelers zullen gezamenlijk eten voor de sfeer. De trainers zullen het dag programma door bespreken.
2) Training tussen 10:30 en 12:30 In de ochtend gaan we met de spelers trainen. Er zal veel tactisch worden gewerkt en de wedstrijden zullen de trainers voor bespreken.
3) Ben je ingepland om te tennissen dan zal een van onze trainers een voorspreking met je houden, een wedstrijd bekijken en na de wedstrijd zullen we de partij met je              evalueren. (minimaal 1 wedstrijd per speler wordt volledig bekeken).
De kosten voor deze 2 dagen inclusief voorbespreking, wedstrijdbegeleiding en wedstrijd evaluatie zijn € 70,00,- per persoon. Bij grote belangstelling worden extra trainers ingezet. Bij te weinig aanmeldingen vervalt het aanbod. 

Het programma voor de kids van het voortgezet onderwijs: De trainingsweek zal plaatsvinden vanaf 15 juli t/m 20 juli 2019 vanaf 10.00 uur t/m 12.00 uur.
Het programma bestaat uit:
1) Aanwezig om 9.45 uur. De trainers zullen het dag programma door bespreken. In de ochtend gaan we met de spelers trainen. Er zal veel tactisch worden getraind.
2) Vanaf 12.00 uur staat er een lunch klaar.
3) Ben je ingepland om te tennissen dan zal een van onze trainers een voorspreking met je houden, een wedstrijd bekijken en na de wedstrijd zullen we de partij met je              evalueren. (minimaal 1 wedstrijd per speler wordt volledig bekeken).

Vind jij het leuk om getraind, gemotiveerd en met veel plezier aan het toernooi mee te doen, schrijf je dan snel in op www.toernooi.nl. Het toernooi vind plaats vanaf  13-7 tot 20-7 juli a.s. De inschrijving voor het toernooi sluit op vrijdag 5 juli om 23.59 uur. Als je niet op vakantie bent is dit een unieke mogelijkheid om je goed te ontwikkelen als speler.
De kosten voor deze week inclusief voorbespreking, wedstrijdbegeleiding en  wedstrijd evaluatie zijn € 135,- per persoon. Bij grote belangstelling worden extra trainers ingezet. Bij te weinig aanmeldingen vervalt het aanbod.
Aanmelden kan via een mail naar:   [email protected] of laat het Wesley mondeling weten of via de app weten.

We zien er naar uit samen met jullie aan de slag te gaan!  Wesley & Charles

Tennischool Netwerk i.s.m. tvCromwijck   

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden