Covid19 richtlijnen

Sinds enkele maanden zijn de Covid19 maatregelen versoepeld. 

Officiële cluboverstijgende wedstrijden voor volwassenen zijn dan weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Publiek is weer welkom bij wedstrijden en trainingen. De horeca op sportlocaties mag onder voorwaarden ruimer en langer open. Wel dient net als in de horeca een sluitingstijd van 0.00 uur in acht te worden genomen.

Goed nieuws dus, want dit betekent dat vanaf deze zomer officiële toernooien, competities en wedstrijden tegen spelers van andere verenigingen voor alle leeftijden weer mogelijk zijn. Toeschouwers zijn welkom bij wedstrijden en trainingen, hierbij geldt: 1.5 afstand voor volwassenen onderling. Een checkgesprek en registratie is verplicht.  Ouders mogen dus blijven kijken bij hun kinderen, clubgenoten kunnen elkaar aanmoedigen en liefhebbers van tennis en padel kunnen wedstrijden bezoeken. Het clubleven kan weer tot bloei komen.

Terrassen en clubhuizen op sportlocaties mogen weer open volgens reguliere openingstijden. Met als enige uitzondering nog de sluitingstijd van uiterlijk 0.00 uur. Uiteraard gelden ook de horeca regels, zoals vaste zitplaatsen en alles op 1.5 meter afstand. Dat betekent dat tafels en stoelen ver genoeg van elkaar af moeten staan. Registratie en checkgesprek worden weer verplicht. Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden. 

Dat betekent dat iedereen; spelers en bezoekers  weer moeten registreren via de QR Code. 

 

Dit zijn de huidige spelregels en maatregelen  

 0 Volwassenen vanaf 27 jaar vermijdt dat je binnen 1,5 m komt en houdt altijd minimaal 1 racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten en geef geen high fives. 
o  Vooraf afhangen op afstand (via app of site) blijft verplicht
o   Registratie via QR-code  verplicht (ivm beantwoorden gezondheidsvragen) Zorg ook dat alle spelers in het reserveringssysteem staan!
o   Houd je aan de hygiënemaatregelen (zie posters langs de banen)
o   Heb jij of een van je huisgenoten klachten, ben je in quarantaine of positief getest en nog in de quarantineperiode blijf dan thuis!!!!!!!!    

Het is in ieders belang om deze regels 100% na te leven. Op de eerste plaats voor ieders gezondheid en daarnaast natuurlijk om boetes/sluiting te voorkomen!  Wordt je aangesproken op je gedrag (we hopen dat dit niet nodig is) pak het dan sportief op.  We rekenen op ieders welwillende medewerking!  

Mochten er vragen zijn mail dan naar [email protected] 

 

Het bestuur

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden