Covid19 richtlijnen

Het kabinet heeft 15 december 2020 een nieuwe lockdown aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen en wordt sporten in binnenaccomodaties verboden. Dit geldt ook voor tennis en padel. 

Per 3 maart 2021worden de maatregelen voor jeugd en jong volwassenen tot en met 26 jaar wat versoepeld: 

Dat betekent dat er door die categorie weer gedubbeld mag worden als alle spelers < 27 jaar zijn. Ook de beperkte groepsgrootte bij trainingen voor de doelgroep (18-27) wordt  
uitgebreid. Onderlinge wedstrijden zijn toegestaan.

Voor de spelers van 27 jaar en ouder blijft de regel; alleen maar enkelspel en maximaal2 spelers op de baan (excl. trainer) bij training. Komen alle spelers uit 1 huishouden dan mag er wel gedubbeld worden! 

De blaashal blijft gesloten. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot/met 15 maart 2021.

Dit zijn de huidige spelregels en maatregelen  

o   Vrij spelen blijft buiten mogelijk;  >27 jr alleen enkel.  Enkelen bij tennis en padel kan voor die doelgroep, mits er bewust altijd 1,5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Volwassenen vanaf 27 jaar vermijdt dat je binnen 1,5 m komt en houdt altijd minimaal 1 racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten en geef geen high fives. 
o   Geen tossen en andere evenmenten
o   Vooraf afhangen op afstand (via app of site) blijft verplicht
o   Registratie via QR-code is niet meer nodig!!!! Zorg wel dat alle spelers in het reserveringssysteem staan!
o   Training blijft mogelijk; doch vanaf 27 jaar maximaal 2 personen per baan(excl. trainer). Jeugd tot 27 jaar mag met meer personen op 1 baan trainen.
o   Iedereen van 27 jaar en ouder dient nog altijd 1,5 meter afstand in acht nemen.
o   Niet eerder dan 10 minuten voor aanvang aanwezig en na afloop gelijk park verlaten.
o   Clubhuis (lees kantine en kleedkamers) is dicht. Alleen toilet en AED/Verbanddoos zijn voor noodsituaties bereikbaar
o   Houd je aan de hygiënemaatregelen (zie posters langs de banen)
o   Het park mag alleen betreden worden door spelers (die afgehangen hebben) en trainers. Toeschouwers of ouders van trainende kinderen mogen niet op het park!
o      Heb jij of een van je huisgenoten klachten, ben je in quarantaine of positief getest en nog in de quarantineperiode blijf dan thuis!!!!!!!!    

Wat betekent dit voor (interne) activiteiten?
Georganiseerde wedstrijden voor groepen volwassenen vanaf 27 jaar zijn niet toegestaan. Dus interne (ladder)competities en tosavonden of ochtenden zijn verboden. Groepsvorming moet worden voorkomen en het aantal reisbewegingen moet zoveel mogelijk worden beperkt. De KNLTB Voorjaarscompetitie is vooralsnog verschoven van apri/mei naar mei juni!

We mogen blij zijn dat een onderling partijtje spelen nog mag! Het is in ieders belang om deze regels 100% na te leven. Op de eerste plaats voor ieders gezondheid en daarnaast natuurlijk om boetes/sluiting te voorkomen!  Wordt je aangesproken op je gedrag (we hopen dat dit niet nodig is) pak het dan sportief op.  We rekenen op ieders welwillende medewerking!  

Mochten er vragen zijn mail dan naar [email protected] 

 

Het bestuur

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden