Covid19 richtlijnen

Het zal niemand ontgaan zijn dat de Covid19 maatregelen in verband met het oplopend aantal besmettingen 14 oktober weer aangescherpt zijn! Gelukkig mogen we blijven tennissen en padelen. Als is het dubbelen wel een flink punt van discussie geweest.

Dit zijn de spelregels en maatregelen vanaf 14 oktober (22.00 uur) :

o   De tennis- en padelcompetitie wordt per direct voor zowel volwassenen als jeugd stopgezet!
o   Vrij spelen blijft zowel buiten als binnen mogelijk; zowel enkel als dubbel. De opmerking van de minister-president dat er alleen enkel gespeeld mag worden is na navraag van KNLTB bij NOC/NSF en Min. Van VWS ingetrokken. Dubbelen bij tennis en padel kan, mits er bewust altijd 1,5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Volwassenen vanaf 18 jaar vermijdt dat je binnen 1,5 m komt en houdt altijd minimaal 1 racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten en geef geen high fives. Het besmettingsrisico is volgens de experts bij dubbelspel gering.
o   Vooraf afhangen op afstand (via app of site) blijft verplicht
o   Registratie via QR-code is niet meer nodig!!!! Zorg wel dat alle spelers in het reserveringssysteem staan!
o   Training blijft mogelijk; vanaf 18 jaar maximaal 4 personen per baan(excl. trainer). Jeugd tot 18 jaar mag met meer personen op 1 baan trainen.
o   Iedereen van 18 jaar en ouder dient nog altijd 1,5 meter afstand in acht nemen.
o   Niet eerder dan 10 minuten voor aanvang aanwezig en na afloop gelijk park verlaten.
o   Clubhuis (lees kantine en kleedkamers) is dicht. Alleen toilet en AED/Verbanddoos zijn voor noodsituaties bereikbaar
o   Houd je aan de hygiënemaatregelen (zie posters langs de banen)
o   Het park mag alleen betreden worden door spelers (die afgehangen hebben) en trainers. Toeschouwers of ouders van trainende kinderen mogen niet op het park!
o   In de hal spelen is (voor huurders) mogelijk. De luchtkwaliteit in de hal voldoet aan de ventilatie en CO2 eisen die door de KNLTB en NOC/NSF zijn opgesteld. 
o   Heb je klachten, ben je in quarantaine of positief getest en nog in de quarantineperiode blijf dan thuis!!!!!!!!    

Wat betekent dit voor (interne) activiteiten?
Georganiseerde wedstrijden voor groepen volwassenen vanaf 18 jaar zijn niet toegestaan. Dus interne (ladder)competities en tosavonden of ochtenden zijn verboden. Groepsvorming moet worden voorkomen en het aantal reisbewegingen moet zoveel mogelijk worden beperkt. Het bestuur heeft uiteraard besloten dit verbod op te volgen. Ook de halwintercompetitie is voor deze winter geannuleerd. Voor de tosochtend van morgenochtend zijn afspraken gemaakt met de organisatie. De baanreserveringen voor tos-uren zullen worden vrijgegeven voor vrij spelen.

We mogen blij zijn dat een onderling partijtje spelen nog mag! Het is in ieders belang om deze regels 100% na te leven. Op de eerste plaats voor ieders gezondheid en daarnaast natuurlijk om boetes/sluiting te voorkomen!  Wordt je aangesproken op je gedrag (we hopen dat dit niet nodig is) pak het dan sportief op.  We rekenen op ieders welwillende medewerking!  

Mochten er vragen zijn mail dan naar [email protected] 

 

Het bestuur

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden