Covid19 richtlijnen

Na globaal 3 maanden Corona sluiting wordt het weer toegestaan de kantine en terras te gebruiken en onder genot van een drankje na te praten over al die prachtige rally’s. De Barcommissie heeft als doel de kantine op een zo gecontroleerd mogelijke manier weer open te laten gaan en hoopt op ieders medewerking. Wanneer we met elkaar deze regels in acht nemen zal er na 1 maand bekeken worden of de maatregelen versoepeld kunnen worden, uiteraard in overeenstemming met de dan geldende eisen van het RIVM.

Daarnaast mogen binnensportaccommodaties ook per 1 juli weer open en mag de jeugd weer zonder toezicht(houder) vrij spelen. Ook de mogelijkheden voor het houden van bijeenkomsten worden verruimd, zowel binnen als buiten. Per 1 juli zijn wedstrijden, toernooien en evenementen weer toegestaan. Hierbij mag publiek aanwezig zijn, mits er 1,5 meter afstand is.

Voor onze vereniging betekent dit:
- Er mag ook weer in de blaashal getennist worden. Deze blijft deze zomer staan en kan vanaf woensdag tot 1 oktober kosteloos door leden en zomerleden gereserveerd worden. Reserveren kun je net als de andere banen in de KNLTB Club app als banen Blaashal 8 en Blaashal 9.
-De jeugd mag weer onbeperkt en zonder begeleiding vrij spelen (geen toezichthouder meer nodig). Dat betekent dat de jeugd weer alle dagen (behalve doordeweeks na 20.00 uur) mag vrij spelen.

Er blijven echter de nodige gedrag- en spelregels van kracht:

-blijf thuis als verkoudheidsklachten en/of als je koorts hebt!
-als hoofd principe geldt buiten de baan de 1,5 m afstand regel
-er zal een (éénrichtingverkeer) looproute worden aangegeven in het clubhuis
- bij binnenkomst de handen reinigen
- er zullen alleen zitplaatsen zijn met gemarkeerde plekken
- aan de bar zijn bestelzones aangegeven met rood/wit tape
- betalen kan alleen contactloos per PIN
- alle gebruikte glazen zullen in de vaatwasser gereinigd worden
- ieder wordt verzocht zijn glaswerk terug te zetten op de aangegeven plaats
- de Bardienst hoeft en zal de glazen dus niet komen ophalen
- borrelnootjes en pinda’s kunnen per zakje worden afgenomen
- maximaal 30 personen in de kantine

Op afstand vooraf reserveren blijft verplicht!

Vooraf een baan reserveren via de KNLTB Clubapp of mijnClub op www.tvcromwijck.nl is verplicht. In de app klik je onderin op "spelen"en dan wijst het zich van zelf.

-  Één van beide spelers hoeft maar af te hangen. (hij/zij kan beide namen invullen) Je krijgt via de mail een bevestiging. Pas als je deze binnen hebt is de boeking goed gegaan!
- Reserveren kan maximaal 7 dagen van de voren met toepassing van bovengenoemde restricties.
- Een reservering kun je weer weghalen. Doe dat ook zo spoedig mogelijk mochten jullie bij nader inzien toch niet spelen. 

Heb je vragen of gaat er iets mis bij het afhangen, mail dan naar [email protected].

De drukte en gezelligheid neemt dus weer als vanouds toe de komende weken! Houd je ondanks alles wat weer wel mag en hoe moeilijk het ook is, wel aan de overgebleven corona-regels. Er staan nog steeds zware boetes op en dat geld wil we in deze zware tijd als vereniging graag aan iets leukers besteden en uiteraard willen we niet elkaars gezondheid in gevaar brengen.

Heb je vragen, dan kun je die stellen aan de “Corona-verantwoordelijke” van de club, Henry le Noble, 0653 392 893.

Het bestuur

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden