Covid19 richtlijnen

Sinds enkele maanden zijn de Covid19 maatregelen versoepeld. 

Officiële cluboverstijgende wedstrijden voor volwassenen zijn dan weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Publiek is weer welkom bij wedstrijden en trainingen. De horeca op sportlocaties mag onder voorwaarden ruimer en langer open. Wel dient net als in de horeca een sluitingstijd van 0.00 uur in acht te worden genomen.

Vanaf 25 sept 2021 is de 1,5meter regel en het verplicht registreren bij het betreden van het park van bezoekers en spelers afgeschaft.

Nieuw is:

Dat iedereen die in het clubhuis plaatsneemt aan de bar de coronacheck app moet laten scannen aan de bar. Een geprinte versie van je Corona Check QR code volstaat ook.  Dit geldt voor iedereen van13 jaar en ouder!  Ben je 14 jaar of ouder dan dien je tevens een ID bewijs te laten zien.

Als je op het terras plaats neemt en alleen even het clubhuis in gaat om naar het toilet te gaan of een drankje te halen dan hoef je de Coronacheck niet te laten doen.    

Speel je competitie! Geef deze informatie ook door aan je teamgenoten en informeer je tegenstanders bij aankomst!

De barcommissie heeft als doel de kantine op een zo gecontroleerd mogelijke manier weer open te laten gaan met in achtneming van de overheid en gemeente voorgeschreven spelregels voor sportkantines. We hopen dan ook ieders medewerking.


Mochten er vragen zijn mail dan naar [email protected] 

 

Het bestuur

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303