Voorjaarscompetitie 2023

Schrijf u hier in https://forms.gle/tUbTcAdELQ3G4G7B7

Voor een toelichting van de voorjaarscompetitie lees verder onder de speeldata.

Speeldata tennis- en padelcompetitie

Speeldata tenniscompetitie

PADEL VOORJAARSCOMPETITIE

Iedereen kan zich opgeven voor de padelcompetitie.

In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers op een wedstrijddag.De Voorjaarscompetitie Padel wordt gespeeld over 5 speeldagen april en mei.

Ook in 2023 is de competitie gender neutraal, oftewel dames en heren door elkaar. Nieuw daarnaast is dat teams bestaande uit alleen dames zich ook kunnen opgeven voor een damescompetitie.

De indeling wordt in 2023 voor het eerst gespeeld op verdiende plaatsen vanuit de voorjaarscompetitie 2022. Eventuele nieuwe teams worden ingedeeld op basis van teamgemiddelde. Je hoeft dus niet op te geven in welke klasse je wilt spelen. Het inschrijfgeld is € 120 per team.Op vrijdagavond kunnen we 8 teams inschrijven en op zaterdag en zondag 12 teams.

Alvast ter info: in de maanden juni en juli zal de KNLTB weer een padel zomercompetitie organiseren. Ook deze zal bestaan uit 5 wedstrijd dagen. Meer informatie hierover volgt begin 2023. 

TENNIS VOORJAARSCOMPETITIE

Ook de tennis voorjaarscompetitie vindt zoals altijd plaats in de maanden april en mei. Net als vorig jaar spelen de teams op vrijdag 5 wedstrijden, ene week Gemengd Dubbel teams en de andere week de Heren en Dames Dubbel teams. Competities op andere dagen zijn 7 wedstrijden. Het inschrijfgeld is € 120 voor een vrijdagavond team en € 150 voor de overige dagen. Een overzicht van de competitievormen is te vinden op het inschrijfformulier.

INSCHRIJVEN VOOR TENNIS OF PADEL - UITERLIJK 18 DECEMBER 2022

Wil je meedoen aan de voorjaarscompetitie? Mobiliseer een team van minimaal 4 personen, bij voorkeur 6 personen. Laat je captain uiterlijk 18 december opgeven via de link helemaal bovenaan deze pagina.
Bij inschrijving ga je akkoord met de overige voorwaardes, eveneens te vinden via de link.

MEEDOEN IN MEERDERE COMPETITIES?Je kan je opgeven voor meerdere padel en/of tennis voorjaarscompetitie zolang het maar niet op dezelfde wedstrijddag is.

WAAROM BIJ VOORKEUR 6 SPELERS PER TEAM?

Zowel bij padel en tennis zijn 4 spelers per speeldag nodig. Omdat er vaak blessures of verhinderingen zijn verzoeken we elk team om met minimaal 6 spelers op te geven. Mocht je namelijk geen 4 spelers hebben op een wedstrijddag ben je als team zelf verantwoordelijk om een speler erbij te zoeken.Als TC willen we je hier altijd bij helpen, echter is de ervaring dat dit lastig is. Neem dus geen risico en geef je met 6 spelers op.

WIL JE INVALLEN IN EEN PADEL OF TENNIS TEAM OF WIL JE VAST SPELEN EN HEB JE GEEN TEAM?

Heb je geen eigen team en wil je je opgeven als invaller? Of zou je graag vast in een team spelen maar heb je nog geen team?  Stuur dan een mail naar de [email protected] met - Naam- KNLTB nummer- Invaller en/of verzoek voor een vast team- Tennis en/of padel- Voorkeur(en) voor de vrijdag/zaterdag/zondag

BEN JE JEUGDSPELER?

De jeugdspelers worden ingedeeld door de Jeugd Commissie en Wesley Quispel. Heb je vragen daarover neem dan contact op met  [email protected].

Heb je nog andere vragen neem dan gerust contact op met ons.We zien jullie inschrijvingen voor 18 december tegemoet en kijken alweer uit naar een zonnig sportief voorjaar!

Met sportieve groeten,

Technische Commissie van T.V. Cromwijck

[email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303