Najaarscompetitie Tennis & Padel 2023

Schrijf u hier in https://forms.gle/t7sucNrVWrHczNkM8

De rollercoaster van de competities gaat maar door! Terwijl de voorjaarscompetitie nog in volle gang is en de padel zomercompetitie in juni nog gaat beginnen, kan je je al weer inschrijven voor de tennis en padel najaarscompetitie! Doe dit snel, uiterlijke datum voor inschrijving is 9 juni. De najaarscompetitie wordt voor tennis en padel tegelijkertijd over 5 speeldagen gespeeld. Daarnaast zijn 2 inhaaldagen gepland, voor het geval dat het slecht weer is tijdens de reguliere speeldag

TENNIS NAJAARSSCOMPETITIE
Op de vrijdagavond, zaterdag en zondag worden weer de bekende heren, dames en mix-competities georganiseerd. Daarnaast zijn op donderdagochtend een dames en heren 50+ competitie en op donderdagavond de beginners 8/9 competitie (2 dubbels). Het complete aanbod is te vinden op het inschrijfformulier. Voor de donderdagavond 8/9 competitie is er ruimte voor maximaal 2 teams en voor de vrijdagavond voor maximaal 12 teams.

PADEL NAJAARSSCOMPETITIE
Iedereen kan zich opgeven voor de padelcompetitie. In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers op één wedstrijddag, bij voorkeur geef je een team op met 6 personen.  Je kan je alleen inschrijven als dames team of als gender neutraal team (dames en heren door elkaar).  Een competitie voor alleen heren of alleen mix-teams wordt nog niet georganiseerd.

Zoals bekend zijn we druk bezig met de vergunning voor aanleg van padelbanen 5 t/m 7. Het is echter nog onzeker of deze banen in september klaar zullen zijn. We gaan er daarom van uit dat we op vrijdag nog steeds maar 8 teams kunnen inschrijven. Voor zaterdag en zondag zijn dit 12 teams. Mocht in juni blijken dat de banen in september met een vrij grote zekerheid klaar zullen zijn kunnen we voor de vrijdagavond alsnog 14 teams en voor de zaterdag en zondag zelfs 20 teams inschrijven.

LOTING BIJ TE VEEL INSCHRIJVINGEN
We willen zowel bestaande als nieuwe teams zo veel mogelijk gelijke kans geven om mee te doen. Volgende teams hebben op basis van hun resultaat uit het najaar van 2022 een aanwijsplek: - Teams met recht op een plek in de hoogste 2 klasses: - Teams die in de najaarscompetitie van 2022 kampioen zijn geworden Hierbij is de definitie van een gelijk team dat wanneer minimaal 3 zelfde spelers zich inschrijven en mee zullen doen. Ben je een nieuw team, of speelde je in een lagere klasse en ben je geen kampioen geworden, dan zal je middels loting een plek kunnen verdienen, mochten er te veel inschrijvingen zijn. Eventuele loting voor tennis vindt plaats in de week van 12 juni. De loting voor padel zal later in juni plaats vinden zodat we dan hopelijk een beter beeld hebben van de aanleg van padelbanen 5 t/m 7. Wordt je uitgeloot en is er nog plek op een andere dag, dan kan je daar alsnog voor in aanmerking komen.

Inschrijven uiterlijk 9 juni
Wil je meedoen aan de naarjaarscompetitie? Mobiliseer een dan team van minimaal 4 personen, bij voorkeur 6 personen. Laat je captain uiterlijk 9 juni opgeven via deze link. Het inschrijfgeld is € 120 per team. Overige voorwaardes zijn eveneens te vinden via het formulier op deze link.

Invallen of geen team? Wil je je opgeven als invaller of f zou je graag in een team spelen maar heb je nog team? Stuur dan een mail naar de [email protected] en vermeld: - Naam - KNLTB nummer - Padel of tennis - Niveau - Invaller en/of verzoek voor een vast team - Voorkeur Dames of Gender-neutraal - Voorkeur(en) voor de vrijdag/zaterdag/zondag Mochten er meerdere spelers van gelijk niveau zijn dan zal de TC helpen bij het vormen van een eventueel nieuw team mits er niet te veel teams zijn ingeschreven..

Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met ons.

Met sportieve groeten,

Technische Commissie van T.V. Cromwijck
[email protected] 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 348 416 456

T.V. Cromwijck

Waardsedijk 37 Voor navigatie gebruik nr. 44
3448 HV Woerden

KVK-nummer

40464303